Viorica Dăncilă, refuzată de un localnic din Sălaj: „Am înțels că vreți să facem o poză? / Nu, că nu m-ați convins!”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 16:46
Viorica Dăncilă, refuzată de un localnic din Sălaj: „Am înțels că vreți să facem o poză? / Nu, că nu m-ați convins!”. Video
Viorica Dăncilă a fost refuzată când i-a cerut unui bărbat să facă o fotografie *foto: captură youtube zalau24.ro

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale și premierul demisionar Viorica Dăncilă a efectuat o vizită în comuna Buciumi din județul Sălaj. Cu acest prilej, Viorica Dăncilă a avut o discuție pe mai multe teme economice cu un cetățean din comună. După discuția dintre cei doi, premierul a vrut să facă o poză cu bărbatul îngrijorat de soarta țării, dar a primit un refuz din partea acestuia.

Viorica Dăncilă, refuzată de un localnic din comuna sălăjeană Bucium

Inițial localnicul a fost ținut la distanță de către cei din dispozitivul de pază. În momentul în care a ridicat tonul, o persoană din staff-ul premierului a îndemnat-o să se calmeze și i-a promis că va sta de vorbă cu premierul, după ce va vizita noua școală din comună. Discursul dintre cei doi a avut loc, după ce bărbatul a întrebat-o dacă îi vrea votul.

Localnic: Am înțeles că vreți să fiți președinta României. Vreți voturile noastre. A românilor!
Viorica Dăncilă: Vreau a celor care cred în alt viitor pentru această țară.
– Și care e viitorul copiilor noștri, dacă dumneavoastră, ați luat bani împrumut aproape în fiecare zi?
– Ce bani? Cine a luat bani cu împrumut?
– Guvernul Romaniei, condus de dumneavoastră”.

Viorica Dăncilă, dialog despre economie cu un bărbat din Sălaj

Viorica Dăncilă a răspuns chiar cu cifre exacte: „Guvernul României a adus România la cel mai mic grad de îndatorare. A preluat această guvernare cu un grad de îndatorare de 37,4% din PIB, și acum gradul de îndatorare este de doar 35% din PIB. Am luat toate măsurile bune, investițiile în comunități, am crescut pensiile și salariile, am crescut alocațiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilități, am făcut lucruri bune, am investit în aparatura în spitale, am crescut salariile medicilor pentru a nu mai pleca din țară, pentru ca acesta înseamna viitorul copiilor noștri, să creem un nivel de trai mai bun”, a spus premierul demisionar.

În ciuda acestor argumente, Viorica Dăncilă a fost refuzată în momentul în care i-a cerut bărbatului să facă o fotografie cu ea.

„- Am înțeles că vreți să facem o poză!
„-NU, nu m-ții convins”, a replicat hotărât bărbatul, potrivit zalau24.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×