Viorica Dăncilă, gafă de proporții: ”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 08:50
Viorica Dăncilă, gafă de proporții: ”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”
Viorica Dăncilă, nouă gafă la un interviu!

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă. Totl s-a petrecut în cadrul unui interviu care a fost difuzat în cursul zilei de duminică, 23 decembrie, pe un post de televiziune. După ce premierul României a susținut că președintele Klaus Iohannis este un om care nu poate accepta consensul, a adăugat și:

”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”. De asemenea, aceasta nu este la prima abaterede acest gen, fapt pentru care internetul e doldora de jocuri de cuvinte care ai de care mai amuzante despre grșelile făcute de șeful Guvernului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă, nouă gafă!

Premierul României le-a dat din nou motive internauților să își lase liberă imaginația și să creeze diverse glume cu ajutorul gafelor sale. Viorica Dăncilă a spu că: „Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”.

Altă gafă a premierului României
Altă gafă a premierului României

De asemenea a declarat și faptul că nu se aștepta ca președintele Klaus Iohannis ”să jignească premierul României, mai ales că premierul este o femeie”.

Cum și-a explicat premierul României greșelile?

Șeful Guvernului este conștient că a greșit nu de puține ori în cadrul interviurilor și nu numai, așa că și-a explicat greșelile cu ajutorul emotivității. Virica Dăncilă a susținut că cei 23 de ani în politică nu sunt de ajuns pentru a trece peste emoțiile pe care le are.

Viorica Dăncilă, noi gafe
Viorica Dăncilă, noi gafe

”Nu trebuie să mai avem politicieni-robot, care nu simt simpatie pentru oameni, nu iubesc oamenii. Poate am făcut greşeli pe care mi le însuşesc şi eu sunt cel mai mare critic. Nu e important când faci greşeli de exprimare, e important când greşeşti faţă de oameni.”

Care este relație sa cu Klaus Iohannis?

”Prin faptul că premierul este o femeie am încercat să aduc echilibru şi să încerc să fac pe toată lumea să înţeleagă că o relaţie interinstituţională e bună pentru România. Nu am găsit răspuns la preşedinte. (…)  Pentru mine e greu de înţeles că acest război continuă şi că în permanenţă vorbim prin intermediul conferinţelor de presă, declaraţiilor de presă, când am putea să avem o discuţie aplicată, la telefon, nu despre noi, ci despre subiectele pentru ţară”, a declarat aceasta, după ce a fost întrebată de relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis.

Închide ×