Viorica Dăncilă, gafă de proporții: ”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 08:50
Viorica Dăncilă, gafă de proporții: ”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”
Viorica Dăncilă, nouă gafă la un interviu!

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă. Totl s-a petrecut în cadrul unui interviu care a fost difuzat în cursul zilei de duminică, 23 decembrie, pe un post de televiziune. După ce premierul României a susținut că președintele Klaus Iohannis este un om care nu poate accepta consensul, a adăugat și:

”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”. De asemenea, aceasta nu este la prima abaterede acest gen, fapt pentru care internetul e doldora de jocuri de cuvinte care ai de care mai amuzante despre grșelile făcute de șeful Guvernului.

Viorica Dăncilă, nouă gafă!

Premierul României le-a dat din nou motive internauților să își lase liberă imaginația și să creeze diverse glume cu ajutorul gafelor sale. Viorica Dăncilă a spu că: „Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”.

Altă gafă a premierului României
Altă gafă a premierului României

De asemenea a declarat și faptul că nu se aștepta ca președintele Klaus Iohannis ”să jignească premierul României, mai ales că premierul este o femeie”.

Cum și-a explicat premierul României greșelile?

Șeful Guvernului este conștient că a greșit nu de puține ori în cadrul interviurilor și nu numai, așa că și-a explicat greșelile cu ajutorul emotivității. Virica Dăncilă a susținut că cei 23 de ani în politică nu sunt de ajuns pentru a trece peste emoțiile pe care le are.

Viorica Dăncilă, noi gafe
Viorica Dăncilă, noi gafe

”Nu trebuie să mai avem politicieni-robot, care nu simt simpatie pentru oameni, nu iubesc oamenii. Poate am făcut greşeli pe care mi le însuşesc şi eu sunt cel mai mare critic. Nu e important când faci greşeli de exprimare, e important când greşeşti faţă de oameni.”

Care este relație sa cu Klaus Iohannis?

”Prin faptul că premierul este o femeie am încercat să aduc echilibru şi să încerc să fac pe toată lumea să înţeleagă că o relaţie interinstituţională e bună pentru România. Nu am găsit răspuns la preşedinte. (…)  Pentru mine e greu de înţeles că acest război continuă şi că în permanenţă vorbim prin intermediul conferinţelor de presă, declaraţiilor de presă, când am putea să avem o discuţie aplicată, la telefon, nu despre noi, ci despre subiectele pentru ţară”, a declarat aceasta, după ce a fost întrebată de relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×