Viorica Dăncilă este cunoscută acum în toată țara, dar și peste hotare. Este premierul României, se ocupă de destinele românilor, face politică la cel mai înalt nivel, dar are un regret. Premierul nu mai poate găti pe cât ar dori, și spune că este o gospodină desăvârșită.
Premierul Viorica Dăncilă a vorbit deschis în ultima vreme despre mai multe aspecte ale vieții sale, inclusiv cum și-a întâlnit soțul, dar și despre fiul ei adoptat. Pe lângă aceste subiecte, premierul Viorica Dăncilă a recunoscut că îi place să gătească, deși, în ultimul timp, ajunge mai des la Bruxelles, decât în bucătărie.
Premierul Viorica Dăncilă gătește sarmale și ciorbe, dar cozonacul nu îi iese niciodată
Prim-ministrul a declarat că îi place mult să facă sarmale, ciorbe, dar şi deserturi. Viorica Dăncilă are un punct slab de care suferă de ficare Crăciun, dar și Paște! A recunoscut că nu se pricepe deloc la cozonaci, nu îi ies niciodată! Premierul spune că face în schimb un pandişpan cu vişine pe cinste, această prăjitură fiind una dintre preferatele ei și a familiei sale.
Viorica Dăncilă gătește această rețetă!
4 ouă mari;
5 linguri pline cu zahăr;
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Plouă cu bonusuri la Betano: 50 lei pariu gratuit, 100+400 rotiri gratuite și bonus de bun venit 100% până la 500 lei
6 linguri pline cu faina;
1 plic zahar vanilat;
150 gr visine fara sambure;
1 praf sare
Mod de preparare
Albuşurile se bat spumă cu sare.
Adăugăm treptat zahărul şi mixăm încontinuu până se dizolvă complet.
Gălbenuşurile le mixăm 1 minut cu zahărul vanilat.
Citeste si: Desert: Clatite delicioase cu apa clocotita
Peste gălbenuşuri adăugăm albuşurile bătute spumă, amestecăm uşor.
Adăugăm treptat făina şi amestecăm uşor, de jos în sus, până se încorporează complet.
Adăugăm compoziţia formată într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o întindem într-un strat uniform.
Adăugăm vişinele în compoziţie – din loc în loc, pe toată suprafaţa prăjiturii.
Se coace în cuptorul preîncălzit, la 180 C pentru 15- 20 de minute, până devine auriu.
Timp de preparare: 50 de minute
Porţii: 20