Unde studiază actualmente fiul premierului Viorica Dăncilă, Victor Dancilă

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 18:44
Unde studiază actualmente fiul premierului Viorica Dăncilă, Victor Dancilă GALERIE FOTO
Victor Dăncilă studiază la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA

S-a aflat unde studiază actualmente fiul premierului Viorica Dăncilă, Victor Dăncilă. Acesta se pregătește să preia ștafeta de la mama sa și să intre în politică, fiind masterand la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Adminsitrative, în ultimul an.

Victor Dăncilă va susține disertația în luna iulie 2019, fiind coordonat de Conf. Univ. Dr Loredana Radu și cotutela Mirelei Pîrvan, cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Fiul primului-ministru al României a urmat masterul la frecvență redusă, taxa fiind de cel puțin 2.000 de lei pe an. Victor Dăncilă își va susține disertația pe „Managementul proiectelor”.

Victor Dăncilă își va susține disertația pe Managementul proiectelor
Victor Dăncilă își va susține disertația pe Managementul proiectelor

Victor Dăncilă studiază la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA

Victor Dăncilă a absolvit Liveul Teoretic din Videle și Universitatea Ecologică, iar acum se pregătește să susțină disertația la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. În vârstă de 29 de ani, fiul premierului Viorica Dăncilă este consilier de gradul I al vicepreședintelui Curții de Conturi a României, iar soția lui este consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

Tânărul a fost adoptat în anul 1990 de către cuplul Dăncilă de la o familie săracă din Teleorman. Frații lui susțin că au încercat să ia de mai multe ori legătura cu Victor Dăncilă, însă acesta nu le-ar fi răspuns. Viorica Dăncilă a anunțat că va acționa în judecată publicația care a dezvăluit recent faptul că fiul ei este adoptat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×