Viorica Dăncilă, anunţ de ultimă oră! Când va adera România la moneda euro

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 16:49
Viorica Dăncilă, anunţ de ultimă oră! Când va adera România la moneda euro GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a anunțat când va adera România la moneda euro

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț de ultimă oră înaintea ședinței de Guvern de miercuri. Primul-ministru al României a precizat că în cadrul ședinței se va adopta „Planul național de adoptare a monedei euro.”

Planul va fi asumat politic, a mai spus Viorica Dăncilă, apoi va fi transmis Comisiei Europene. Prin acest document, România își ia angajamentul că va adera la moneda euro până în anul 2024.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă a anunțat când va adera România la moneda euro

Printre subiectele importante de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern se află și „Planul național de adoptare a monedei euro.”

„Ne asumăm obiectivul de aderare a României la zona euro pentru anul 2024”, a declarat Viorica Dăncilă înaintea ședinței de Guvern de miercuri.

Ședință de Guvern la Palatul Victoria
Ședință de Guvern la Palatul Victoria

Viorica Dăncilă s-a întâlnit la Guvern cu primarii de municipii

Premierul a primit miercuri vizita primarilor de municipii, care sunt nemulțumiți de alocările bugetare făcute de Guvern. Întâlnirea a fost solicitată încă de luni, când primarii i-au trimis o scrisoare prin care i-au solicitat o întâlnire de urgență pentru a supune discuțiilor bugetul pe 2019, dar și cotele din impozitul pe venit ce vor fi alocate unităților administrativ teritoriale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×