Premierul Viorica Dăncilă se mută într-o vilă de protocol și va fi vecină cu Traian Băsescu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 13:57
Premierul Viorica Dăncilă se mută într-o vilă de protocol și va fi vecină cu Traian Băsescu
Dăncilă, noua vecină a lui Traian Băsescu! Premierul se mută într-o nouă vilă.

Viorica Dăncilă, noua venică a lui Traian Băsescu! Premierul României se mută într-o nouă vilă, din cartierul Primăverii, care are deja o personalitate, pe fostul președinte al țării. Mult discutata doamnă a politicii va locui în casa de suflet a copilului lui Ion Iliescu, Mihai Bujor Sion. Din păcate, pe lângă bucuria schimbării locuinței, Viorica Dăncilă a avut parte de o umilință din partea liberalului Siegfried Mureşan.

 ”Da, doamna Dăncilă. Ne este ruşine. Ne este ruşine de modul în care reprezentaţi România în lume. În rest, doamna Dăncilă susţine că noi, europarlamentarii români din PPE, am dezinformat Uniunea Europeană. Să îi prezentăm realitatea: 1. De doi ani de zile Europa întreagă vede cum călcaţi în picioare legile ţării ca să scăpaţi câţiva infractori de puşcărie. Europa nu are nevoie de informarea nimănui, lucrurile acestea se văd de la o poştă şi se înţeleg fără nicio explicaţie.” 

Dăncilă, noua vecină a lui Traian Băsescu! Premierul României se mută într-o nouă vilă

Viorica Dăncilă se mută aproape de Traian Băsescu, în cartierul Primăverii. Aceasta va locui în casa de protocol a copilului de suflet al lui Ion Iliescu, Mihai Bujor Sion. Locuința este pe strada Nikolai Gogol. Pe aceeași stardă are casa fostul președinte, Traian Băsescu. De asemenea, puțin mai încolo de cele două mari personalități, stă și actualul președinte al României, Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă, noua vecină a lui Traian Băsescu
Viorica Dăncilă, noua vecină a lui Traian Băsescu

Lângă o veste bună, apare și una mai rea. Liberalul Siegfried Mureşan și-a expirmat părerea despre Viorica Dăncilă și despre modul în care ne reprezintă țara. „Dumneavoastră sunteţi omul politic român care s-a întâlnit cu cei mai mulţi lideri europeni îi ultimele luni. Doar dumneavoastră îi puteaţi dezinforma. Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că Dragnea este om cinstit. Nu vom spune asta niciodată. Dragnea este un infractor. Stiu că v-a supărat că miniştrii dumneavoastră s-au făcut de râs în Parlamentul European, dar nu trebuia să vă surprindă. Eu ştiam că se vor face de râs. Și vă spun astăzi că se vor face de râs în fiecare zi a Preşedinţiei romane a Consiliului UE.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×