Victor Dăncilă și soția, mai multe proprietăți în București! Ce avere are fiul premierului

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 18:17
Victor Dăncilă și soția, mai multe proprietăți în București! Ce avere are fiul premierului
Fiul Vioricăi Dăncilă și-a publicat declarația de avere

Fiul prim-ministrului Viorica Dăncilă este angajat la stat. Victor-Florin Dăncilă  lucrează în prezent la Curtea de Conturi, unde ocupă funcția de consilier în cabinetul unui vicepreședinte al Autorității de Audit.  De asemenea, soția sa ocupă postul de consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

Cei doi vicepreședinți de la Curtea de Conturi sunt Ilie Sârbu și Florin Tunaru. Primul este fost ministru social democrat și socrul lui Victor Ponta, iar Florin Tunaru a ocupat funcția de consilier la CJ Teleorman în perioada 2010-2011.

Fiul Vioricăi Dăncilă și nora premierului lucrează amândoi la stat
Fiul Vioricăi Dăncilă și nora premierului lucrează amândoi la stat

Vezi ce avere au fiul și nora Vioricăi Dăncilă

Conform declarației de avere din 14 ianuarie, publicată pe site-ul Curții de Conturi, Victor Florin Dăncilă deține împreună cu soția sa, Elena Dăncilă, două proprietăți în București. Este vorba despre un apartament cu suprafața de 70 mp, în posesia căruia a intrat în 2013, prin intermediul unei donații și um imobil 35 mp, achiziționat în 2013.  Totodată, fiul Vioricăi Dăncilă se mai află în posesia unui autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în 2017 și, după cum se poate observa din declarația sa de avere, nu deține conturi în bănci, nu are datorii și nici nu este implicat ca acționar într-o firmă. Înainte să ocupe funcția de consilier la Curtea de Conturi, Victor Dăncilă a lucrat ca expert la OMV Petrom S.A, poziție pentru care a fost remunerat cu 44.000 lei, în anul 2017.

Cei doi și-au publicat declarațiile de avere
Cei doi și-au publicat declarațiile de avere

Soțul prim-ministrului Viorica Dăncilă lucrează tot în cadrul OMV Petrom, ocupând funcția de manager al companiei. Pentru acest post, Cristinel Dăncilă a încasat în anul 2017 suma de 28.190 lei.

Așchia nu sare departe de trunchi. Fiul Vioricăi Dăncilă, postare agramată pe o rețea de socializare

La fel ca mama sa, Victor Dăncilă a ajuns în atenția opiniei publice prin comiterea unor erori de exprimare. Printr-o postare pe Facebook, fiul Vioricăi Dăncilă îl atacase în termeni duri pe președintele Klaus Iohannis, însă a fost taxat de internauți pentru greșelile gramaticale pe care le conținea mesajul respectiv.

Fiul Viorică Dăncilă a continuat lupta cu Klaus Iohannis, prin mesajele postate pe internet
Fiul Viorică Dăncilă a continuat lupta cu Klaus Iohannis, prin mesajele postate pe internet

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu” , este mesajul ad litteram postat de Victor Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×