Mesajul lui Victor Ponta după greva de la Rovinari: „Viorica Dăncilă trebuie să meargă la Târgu Jiu”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 13:39
Mesajul lui Victor Ponta după greva de la Rovinari: „Viorica Dăncilă trebuie să meargă la Târgu Jiu” GALERIE FOTO
Victor Ponta i-a transmis un mesaj premierului Viorica Dăncilă, după greva de la Rovinari

Complexul Energetic Oltenia de la Rovinari se confruntă în aceste zile cu o grevă a minerilor care a dus la sistarea activității în minele de lignit. Cu privire la această situație, liderul Pro România, Victor Ponta, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care lansează atacuri la adresa PSD și ALDE, despre care spune că au discrus CE Oltenia, numind în funcții „hoți și proști.” Ponta i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să meargă la Târgu Jiu pentru a rezolva situația.

„Doamna Viorica Dăncilă trebuie să meargă mâine la Târgu Jiu să dezamorseze situația de la CEO, să oprească hoția și prostia impusă de politrucii și baronii locali; să îi dea pe mâna Parchetului pe directorii care au furat și au mințit; să le ceara iertare minerilor pentru jaful și insultele din ultima perioadă; să ia măsuri imediate și serioase pentru ca producția de energie pe cărbune să se reia în România și importurile masive de energie scumpă din Ungaria și Cehia să înceteze!!! MÂINE – IMEDIAT! Așa am procedat ca premier când aveam o criză – așa procedează un premier care este interesat de binele țării și al cetățenilor săi!”, a scris Victor Ponta.

Complexul Energetic Oltenia, Rovinari
Complexul Energetic Oltenia, Rovinari

Victor Ponta i-a transmis un mesaj premierului Viorica Dăncilă, după greva de la Rovinari

„Prostia + Hoția de la București se întind ca un cancer în toată țara!!! Acum au distrus Complexul Energetic Oltenia – distrug județul Gorj dar și Sistemul Energetic Național! Din 2017 Ministerul Energiei a fost dat la ALDE – dar în Gorj trebuiau recompensate toate Iudele și trădătorii de la PSD care se lepădau de Ponta / așa a ajuns CEO un simplu teren de luptă și jaf în care ALDE și PSD au numit proști și hoți care au distrus o companie a Statului Român esențială pentru siguranța noastră energetică!”, a continuat Ponta.

„Rezultatul : haos, grevă, insolvență, băgarea CEO cu forța în Fondul Suveran al lui Dragnea (de unde să fie vândută pe doi bani) și importuri masive de energie scumpă din Ungaria și Cehia prin firmele de casă din Slatina și Teleorman!”, a mai scris fostul premier, după greva minerilor de la CE Oltenia, care a dus la sistarea activității în minele de lignit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×