Viorica Dăncilă, din gafă-n gafă! Guvernul a greșit invitațiile pentru demnitarii invitați la Ateneu

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 20:33
Viorica Dăncilă, din gafă-n gafă! Guvernul a greșit invitațiile pentru demnitarii invitați la Ateneu GALERIE FOTO
Guvernu a scris pe invitații 8 ianuarie 2018, în loc de 2019

Gafele de la Guvern par că nu se mai termină, iar arătată cu degetul este din nou Viorica Dăncilă. Ultima „scăpare” este cea de pe invitațiile la concertul de la Ateneul Român. Acesta va marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Dar pe invitațiile trimise de guvern către demnitari și foști demnitari, ca dată de confirmare a participării este trecută data de 8 ianuarie 2018, în loc de 8 ianuarie 2019.

Alina Gorghiu a primit această invitație din partea premierului Dăncilă pentru a participa la concertul de joi de la Ateneul Român și a semnalat gafa Guvernului pe Facebook. „Uite poză! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de „8 ianuarie 2018”. Oare „profesioniștii” din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?”,  a scris senatorul liberal.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! Invitațiile greșite au făcut din premier ținta ironiilor

Gafa celor de la Guvern, care au greșit data de pe invitații, pe care au scris 8 ianuarie 2018, în loc de 2019, a atras multe comentarii ironice pe facebook. Viorica Dăncilă a mai făcut o gafă și în prima sedință de Guvern din 2019. În încercarea de a evidenția realizările guvernării aceasta a încurcat „devansând” cu „devastând„. „România se situează pe locul 7 în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând… devansând state puternice, precum Franţa, cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă în sedința de guvern.

Așa arată invitațiile trimise de Guvernul României, în care data a fost greșită

 

 

Folosirea greșită a verbului „a devasta” a atras și cel mai tare comentariu de pe facebook. Unul ironic, după ce Guvernul Dăncilă a greșit data de pe invitațiile trimise demnitarilor pentru concertul de la Ateneu. „Trebuia devansată invitația, pardon devastată!”, a fost comentariul care a ironizat gafa Vioricăi Dăncilă. Premierul a fost ținta ironiilor și pentru că invitațiile la Ateneu vin din partea sa. „Excelența Sa Doamna Viorica Dăncilă, Prim-ministrul României are plăcerea de a invita pe…” este formularea care apare pe fiecare invitație trimisă de Guvernul României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×