Viorica Dăncilă a făcut pace cu Claudiu Manda! Soțul Liei Olguța Vasilescu a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice. „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 16:55
Viorica Dăncilă a făcut pace cu Claudiu Manda! Soțul Liei Olguța Vasilescu a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice. „Nu a avut absolut nicio legătură cu mine” GALERIE FOTO
Viorica Dancila a fost candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul candidat al social democraților la funcția de președinte al României Viorica Dăncilă a făcut pace cu Claudiu Manda!

Viorica Dăncilă a făcut pace cu Claudiu Manda!

Aceasta a declarat după ședința CEx al PSD, că vorbele lui Claudiu Manda, potrivit căruia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”, nu au avut ”absolut nicio legătură” cu persoana ei.

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda – am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu – nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă.

Soțul Liei Olguța Vasilescu a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice

Claudiu Manda nu putea să atace un guvern… În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul președinte PSD a ţinut să specifice că nu a discutat cu Claudiu Manda despre aceste declarații.

Vă reamintim că soţul Liei Olguţa Vasilescu a afirmat că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare.

Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (…)

La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a declarat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×