Cum s-a îmbrăcat Lia Olguța Vasilescu de Revelion. Claudiu Manda a dat-o de gol. FOTO

Cum s-a îmbrăcat Lia Olguța Vasilescu de Revelion. Claudiu Manda a dat-o de gol. FOTO GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu, după alegerile prezidențiale din 2019. Sursa foto: Hepta

Lia Olguța Vasilescu, cea mai populară femeie din politica românească în anul proaspă încheiat, a petrecut la trecerea dintre ani alături de familie.

Olguța Vasilescu, ținută spectaculoasă de Revelion

Fostul ministru al Muncii s-a fotografiat alături de soțul său, Claudiu Manda, și de copiii acestora, iar imaginile au fost urcate pe site-urile de socializare.

Aceștia au primit o mulțime de mesaje și urări, iar Olguța Vasilescu o mulțime de complimente. Ținuta aleasă de aceasta de Revelion a fost una elegantă, purtând o rochie neagră, la care a accesorizat un colier uriaș, auriu.

Mai mult, piesa statement a ținutei a fost o coroniță roșie, uriașă, cu mesajul „Happy new year”. Şi soţul său, Claudiu Manda, a fost în tema petrecerii şi a purtat la gât o ghirlandă roşie, de sărbătoare.

Claudiu Manda a fost cel care a distribuit imaginile cu prietenii virtuali ai săi, cărora le-a transmis şi un mesaj:

„La mulţi ani frumoşi şi norocoşi vă urăm! Fie să avem cu toţii un an mai bun, plin de împliniri şi zile fericite”.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, nuntă uriaşă în 2019

Fostul ministru al Muncii şi europarlamentarul Manda şi-au unit destinele în anul recent încheiat într-o nuntă diferită faţă de cum se obişnuieşte la noi.

Mai exact, Olguţa Vasilescu şi Manda au organizat ceremoia religioasă într-o zi, iar petrecerea de nuntă într-o altă zi. Criticii au avut multe de spus după acest eveniment, având în vedere că petrecerea a avut loc într-o zi de post.

Cuplul Vasilescu – Manda îl va cununa pe Liviu Dragnea cu Irina Tănase după ce fostul lider al PSD va fi eliberat din închisoare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×