Viorel Lis își dorește să fie incinerat, după moarte! Ce va face Oana Lis cu cenușa

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/04/2019, 14:31
Viorel Lis își dorește să fie incinerat, după moarte! Ce va face Oana Lis cu cenușa GALERIE FOTO
Viorel Lis își dorește să fie incinerat, după moarte!

”De când ne naștem începem să murim”, lucru de care Viorel Lis este conștient. Fostul primar general al Capitalei a luat în derâdere moartea, în fața altora, însă în serios atunci când a rămas cu gândurile sale.

Viorel Lis își dorește să fie incinerat după moarte! Cenușa va fi păstrată în curtea casei unde a locuit

Fostul politician s-a gândit că cel mai bine pentru el nu ar fi o înmormântare, cum se procedează în cele mai multe cazuri, creștinește vorbind. În cazul lui, va fi vorba despre incinerare. Viorel Lis și-a mărturisit dorința de a avea un alt sfârșit în cadrul unei emisiuni televizare. Despre cenușă spune că va fi păstrată în grădina casei în care a locuit. În ultima vreme, politicianul s-a confruntat cu multe probleme de sănătate din cauza vârstei, de unde și gândurile despre finalul vieții sale.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis își dorește să fie incinerat, după moarte! Ce va face Oana Lis cu cenușa
Cenușa va fi păstrată în casa în care fostul edil a copilărit

Medicii i-au prescris un tratament pe care trebuie să îl țină toată viața

În acel moment, medicii i-au transmis că au fost observate leziuni cerebrale ischiemice și că are nevoie mare de un tratament pe care Viorel să îl urmeze până la finalul zilelor sale, pentru a preveni un accident vascular care să îl transforme într-o ”legumă”. Despre momentele groaznice prin care a trecut a vorbit mai multe Oana, invitată în platoul matinalului de la Antena Stars. „Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng.

Viorel Lis își dorește să fie incinerat, după moarte! Ce va face Oana Lis cu cenușa
Fostul politician s-a gândit că își dorește să fie incinerat

Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă”, a povestit soția fostului edil al Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×