Viorel Lis, în stare gravă după atacul cerebral! De-abia mai articulează câteva cuvinte!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
11/07/2018, 13:23
Viorel Lis, în stare gravă după atacul cerebral! De-abia mai articulează câteva cuvinte! GALERIE FOTO
Viorel Lis, în stare gravă după atacul cerebral (8)

Viorel Lis are probleme din ce în ce mai mari! Fostul primar al Bucureștiului de-abia mai poate articula câteva cuvinte și merge din ce în ce mai greu. Starea pe care unii dintre apropiați o văd a fi una critică apare la mai bine de două luni de când a făcut accident vascular cerebral. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Deși starea de sănătate i se deteriorează pe zi ce trece, soția sa, Oana Lis, îl duce la toate evenimentele mondene. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Oana și Viorel Lis  au mers la ziua de naștere a lui Mihai Mitoșeru, la un club de fițe din Capitală. Viorel Lis nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altadată. Mai mult, a stat retras într-un colț și nu a scos nici măcar un cuvânt.

Citește și EXCLUSIV | Secretul familiei a fost aflat! Am găsit-o pe nepoata lui Viorel Lis! Ce “meserie” are sexoasa Teodora şi ce face pentru bani 

Citește și Pe Viorel Lis îl ştie toată lumea, dar cum arată fosta lui soţie, pe care a vrut să o interneze la “balamuc”. Dar să vezi cum arăta Oana Lis în tinereţe! 

Viorel Lis, în stare gravă după atacul cerebral

“Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a declarat Oana Lis pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×