EXCLUSIV | Secretul familiei a fost aflat! Am găsit-o pe nepoata lui Viorel Lis! Ce „meserie” are sexoasa Teodora şi ce face pentru bani

Filon Stan   
în Femei frumoase
24/11/2017, 00:08
EXCLUSIV | Secretul familiei a fost aflat! Am găsit-o pe nepoata lui Viorel Lis! Ce „meserie” are sexoasa Teodora şi ce face pentru bani GALERIE FOTO

FANATIK.RO a aflat că Viorel Lis are o … nepoată! Şi ce nepoată! Tânăra se numeşte Teodora Roşu, are 21 de ani şi este o „bombă sexy” în adevăratul sens al cuvântului. „Teodora este fiica lui Marius Roşu. Viorel şi Oana sunt unchiul şi, respectiv, mătuşa lui Marius. Deci Teodora este nepoata de gradul al doilea al lui Viorel„, ne-a explicat o sursă de maximă încredere.

Teodora a absolvit Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşi, specializarea ştiinţe sociale, şi este acum la facultate, unde studiază Dreptul. Deşi este foarte bună la învăţătură, cochetează deja cu modelingul, câştigând ceva bani din această „meserie”, pe care o consideră în continuare un hobby. VEZI IMAGINI CU NEPOATA LUI LIS ÎN GALERIA FOTO!

Teodora este foarte studioasă. Aşa a fost mereu, şi la ‘Mihai Eminescu’ (n.r. şcoala primară şi gimnazială din Piteşi pe care nepoata lui Viorel Lis a absolvit-o), şi la liceu şi, acum, la facultate. Este în anul doi şi are note foarte mari. Îi place şi să pozeze, este o fată de nota 10 din toate punctele de vedere„, a conchis sursa FANATIK.RO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×