Care este ultima dorință a lui Viorel Lis! Oana a recunoscut tot

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/01/2019, 13:58
Care este ultima dorință a lui Viorel Lis! Oana a recunoscut tot
Oana Lis este supărată și îngrijorată în ultima perioadă din cauza stării de sănătate a soțului său, Viorel. Fostul edil al Capitalei nu este în cea mai bună formă

Oana Lis este supărată și îngrijorată în ultima perioadă din cauza stării de sănătate a soțului său, Viorel. Fostul edil al Capitalei nu este în cea mai bună formă și i-a mărturisit mai tinerei sale soții care este ultima și cea mai mare dorință a sa.

Cea mai mare dorință a lui Viorel Lis este ca Oana să își găsească un partener la fel de iubitor și respector ca el. Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, s-a destăinuit Oana Lis.

Oana Lis a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis

Care este ultima dorință a lui Viorel Lis! Oana a recunoscut tot
Care este ultima dorință a lui Viorel Lis! Oana a recunoscut tot

Viorel Lis este îngrijorat pentru Oana, mai ales că în ultima perioadă se gândește tot mai des la moarte. Fostul primar este în „alertă” atunci când vine vorba de soție. El speră ca după moartea sa, Oana să își găsească un bărbat tolerant și blând, care să o iubească necondiționat.

Toate momentele „negre” prin care a trecut au făcut-o pe focoasa blondină să aibă gânduri…necurate: M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete.

Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă, a mărturisit ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×