Viorel Lis are grave probleme de sănătate! Pandemia îl ține în casă: „Nu am mai ieșit de două luni”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2020, 10:32
Viorel Lis are grave probleme de sănătate! Pandemia îl ține în casă: „Nu am mai ieșit de două luni”
Pandemia de coronavirus l-a speriat pe Viorel Lis. S-a închis în casă de două luni. Sursa foto: click.ro

Problemele de sănătate par să nu-i mai dea pace fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani. Și cum un necaz nu vine niciodată sigur, acesta s-a văzut nevoit să petreacă ultimele două luni închis în casă, de teama pandemiei de coronavirus.

O eventuală infecție nu ar face altceva decât să îi agraveze starea, așa că trebuie să se protejeze, chiar dacă viața în izolare nu este tocmai pe placul său. Atacul cerebral vascular suferit în urmă cu doi ani i-a schimbat viața radical și l-a făcut să pună sănătatea pe primul plan.

Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Nu a mai ieșit din casă de două luni

În plus, fostul edil are de-a face și cu un inamic care ne dă tuturor bătăi de cap în această perioadă dificilă. Zi de zi, plictiseala își face simțită prezența, în condițiile în care activitatea sa se rezumă la televizor, puțină gimnastică și conversațiile cu soția, Oana, care îi este alături în permanență.

Chiar dacă este din ce în ce mai slăbit din cauza vârstei înaintate și a problemelor de sănătate, Viorel Lis nu și-a pierdut simțul umorului.

Ce să fac la muzeu, să mă lase acolo?”, a reacționat, în stilul caracteristic, în momentul în care a fost chestionat despre măsura redeschiderii muzeelor începând cu data de 15 mai.

Viorel Lis, dezvăluiri din izolare

Nu prea bine, dar asta e. Sunt aceleași probleme de sănătate, dar sunt destul de grave că este vorba de cap. Oana are mare grijă de mine.

Eu nu am mai ieșit de două luni din casă. Mă plictisesc mai ales că nu mai sunt meciuri, nu mai e nimic, mi-e foarte greu.

Așa stau toată ziua și mă uit la televizor. Doar să fac gimnastică și să vorbesc cu Oana”, a mai spus Viorel Lis în interviul acordat recent pentru Antena Stars.

Cu aproape doi ani în urmă, fostul primar a suferit un atac vascular cerebral care l-a obligat să se retragă din lumina reflectoarelor. De atunci, își petrece majoritatea timpului în casă, alături de Oana, care are grijă ca soțul său să primească cea mai bună îngrijire posibilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×