Oana Lis nu mai ia peste picior coronavirusul. Ce-a făcut vedeta, speriată de pandemie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 11:23
Oana Lis nu mai ia peste picior coronavirusul. Ce-a făcut vedeta, speriată de pandemie
Oana Lis nu mai ia peste picior coronavirusul

Pandemia de coronavirus a băgat spaima și în vedetele din România. Mondena Oana Lis, care acum câteva zile scria că se află în carantină într-un restaurant de lux din Capitală, vede deja cu alți ochi amenințarea coronavirusului.

Oana Lis nu mai ia peste picior coronavirusul

Blondina s-a pregătit pentru ce este mai rău. A cumpărat medicamente multe pentru ea și pentru soțl său, fostul primar Viorel Lis. Mai mult decât atât, Oana Lis și-a închis și cabinetul pe care l-a deschis recent, de teama coronavirusului. Blonda este psiholog cu acte-n regulă, după ce a promovat examenul de licență.

“La început am luat totul în glumă, dar acum văd că se îngroașă gluma. Apar zilnic noi cazuri. I-am luat medicamentele lui Viorel și am redus ieșirile. Mi-e dor să mai ies la mall. Trăim vremuri grele. Sa ne vedem sănătoși”, a declarat Oana Lis pentru Click.ro

Și-a închis cabinetul de psiholog și și-a cumpărat multe medicamente

Oana Lis și-a închis pentru o perioadă cabinetul psihologic din cauza coronavirusului, dar spune că acordă consultații pe internet.

”Am închis cabinetul. Nu banii sunt importanți acum, ci sănătatea noastră. Transmit condoleanțe familiilor victimelor. Nu mai dau consultații decât online. S-a creat o adevarata isterie. Eu zic că e important să nu intram în panică”, a mai spus Oana pentru sursa citată.

Oana Lis ne anunțase în urmă cu ceva timp că își luase diploma, apoi că și-a deschis cabinet, după ce a devenit psiholog. Vedeta a obținut la examenul scris 8.80, iar la oral a luat nota 10!

„Gataa, am terminat azi examenul de licența. Am luat 8,80 in scris si 10 la oral!!! Sunt super fericita! Si mândra de mine! In sfârșit, sunt si eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis!!! Incantata de cunoștința! Gata, puteți sa ma felicitați, sa ma pupați, alea-alea!”, scria Oana Lis pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×