Clipe grele pentru vedete, din cauza coronavirusului. Mama Danielei Crudu, blocată în Italia. Probleme şi pentru Liviu Vârciu

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/03/2020, 11:13
Clipe grele pentru vedete, din cauza coronavirusului. Mama Danielei Crudu, blocată în Italia. Probleme şi pentru Liviu Vârciu
Liviu Vârciu şi Daniela Crudu, afectaţi de epidemia de coronavirus. Sursa foto: rtv.net

Epidemia de coronavirus face probleme vedetelor de la noi din ţară. Liviu Vârciu a fost nevoit să îşi amâne premiera filmului, mama Danielei Crudu este blocată în Italia, în timp ce Catrinel Menghia trăieşte momente de coşmar tot în Italia.

Clipe grele pentru vedete, din cauza coronavirusului. Mama Danielei Crudu, blocată în Italia

Mama Danielei Crudu şi Catrinel Menghia trăiesc momente de coşmar după ce Italia a intrat în carantină din cauza COVID-19. În plus, Liviu Vârciu a fost nevoit să amâne premiera filmului său din cauza epidemiei de coronavirus.

Liviu Vârciu suferă de pe urma virusului uigaş. Premiera filmului său care ar fi trebuit să ruleze în toate cinematografele din ţară  la sfârşitul unii martie a fost amânată pentru toamnă.

Actorul este foarte afectat de epidemia de coronavirus, mai ales că a investit în acest film zeci de mii de euro.

3 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în localitatea unde trăieşte mama Danielei Crudu

De asemenea, mama Danielei Crudu suferă din cauza epidemiei de coronavirus. Aceasta este grav afectată după ce Italia şi-a închis granişţele după anunţul premierului ţării de intrare în carantină.

Astfel, femeia nu se mai poate întoarce acasă. Ea se află în sudul Italiei, în Reggio Calabria, acolo unde şi munceşte.

În localitatea în care locuieşte şi munceşte mama Danielei Crudu au fost înregistraţi trei purtători de coronavirus, iar alte 69 de persoane sunt suspecte de a fi purtătorii temutului virus.

O altă vedetă de la noi care suferă de pe urma epidemiei de coronavirus din Italia este Catrinel Menghia. Aceasta locuieşte de mai mulţi ani în Italia şi este extrem de afectată pentru are prieteni care au fost infectaţi cu coronavirus.

Catrinel Menghia a postat pe pagina proprie de socializare un mesaj în care spune că lumea trebuie să rămână calmă şi să respecte regulile impuse pentru a putea evita infectarea cu virusul care a omorât deja mii de persoane la bivel mondial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×