Panică printre mai multe vedete din România! Copiii lor, colegi la aceeași școală cu fetița suspectă de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/03/2020, 15:08
Panică printre mai multe vedete din România! Copiii lor, colegi la aceeași școală cu fetița suspectă de coronavirus
Panică printre mai multe vedete din România, după ce o colegă de școală a copiilor lor este suspectă de coronavirus. Sursa foto: bzi.ro

Este alertă printre mai multe vedete din România, care au copiii la aceeași școală unde învață fiica unei femei care a fost depistată pozitiv la coronavirus! Între timp, numărul persoanelor confirmate ca fiind purtătoare ale temutului virus a ajuns la 32, în România.

Panică printre mai multe vedete din România, după ce o colegă de școală a copiilor lor este suspectă de coronavirus

Printre ultimele cazuri confirmate este o femeie care a călătorit recent în Israel. Aceasta a fost deja internată la spitalul Matei Balș, din Capitală. Fiica sa s-a dus la Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală până marți, 10 martie. Acum, și copila este suspectă de coronavirus.

Vestea a căzut ca un trăsnet asupra părinților care au copii la școala respectivă, printre care și Mara Bănică, Octavian Strunilă și Andreea Marinescu! Cu toții sunt speriați acum și se roagă ca fiii și fiicele lor să nu fi contractat și ei virusul.

Mara Bănică are copilul la școala 53, din București

În clasa în care învață eleva respectivă intră zilnic nu mai puțin de 55 de copii, în cele două ture. Mai mult decât atât, fiica femeii a mers și la un after-school situat pe aceeași stradă, unde a intrat în contact cu alte zeci de copii!

Printre cei 55 de elevi care învață în acea clasa, în două ture, se află și fiul Marei Bănică. Jurnalista a confirmat informația pentru spynews.ro și mai susține că „această mama a știut că e suspectă de coronavirus și a adus copilul la școală!”.

Coronavirusul a paralizat și Primăria Capitalei. Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că trei dintre rudele bărbatului de 60 de ani infectat cu coronavirus s-au îmbolnăvit. Ulterior, Grupul de Comunicare strategică a anunțat că sunt opt cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×