Cele mai dubioase joburi din lume. Vedetele plătesc mii de euro pentru obiceiuri ciudate

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2020, 11:01
Cele mai dubioase joburi din lume. Vedetele plătesc mii de euro pentru obiceiuri ciudate
Jennifer Lopez are un angajat plătit să o ciupească de sfârcuri. Majoritatea vedetelor aruncă cu banii pentru cele mai ciudate obiceiuri. Sursa foto: hepta.ro

S-au obișnuit ca în anturajul lor să existe mereu cineva dispus să le satisfacă până și cele mai ciudate dorințe. Iar dacă acele persoane lipsesc, obișnuiesc să angajeze personal care să se ocupe exclusiv de capriciile lor mai puțin ortodoxe. Așa se face că multe dintre starurile internaționale plătesc regește pentru cele mai aberante joburi, la care poate că nici nu te-ai fi gândit vreodată.

Ciupitor de sfârcuri, alarmă umană sau oameni care să întunece încăperea. Sunt doar câteva dintre joburile pentru care vedetele nu se uită la bani

Un exemplu cât se poate de grăitor în acest sens vine de la două dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din întreaga lume. Vorbim despre Pink și Jennifer Lopez, care au nevoie ca cineva să le satisfacă un capriciu greu de înțeles, pentru a putea să se simtă în largul lor pe scenă.

Cu puțin timp înainte de fiecare show, divele sunt ciupite de sfârcuri de persoana angajată special pentru a face acest lucru, primind astfel doza de încredere necesară pentru a concerta în fața sutelor de mii de oameni.

De altfel, JLO nu s-a sfiit să facă public acest „mic” detaliu, dovadă fiind chiar videoclipul celebrei sale piese, „Jenny from the Block”, unde putem vedea destul de clar cum o persoană se asigură că sfârcurile vedetei sunt întotdeauna la vedere.

Foarte bine organizat și extrem de punctual, Mark Whalberg se trezește cu noaptea-n cap pentru a fi sigur că nu se abate niciodată de la programul stabilit cu multă rigurozitate. Ba chiar a angajat un om care este plătit regește pentru a-l trezi la primele ore ale dimineții. Marele actor american are un asistent personal care funcționează, practic, pe post de alarmă umană, iar jobul este bineînțeles, pe termen nelimitat.

De obiceiuri ciudate nu duce nici Rod Stewart, mai ales că la venerabila vârstă pe care o are, odihna este foarte importantă. Așa se face că megastarul plătește o întreagă echipă de angajați care trebuie să se asigure că acesta are parte de întuneric total în camera de hotel, înaintea fiecărui concert. Așa se face că oamenii intră personal în încăpere pentru a fi sigură că lumina dispare cu desăvârșire. Iar asta înseamnă numai jaluzele trase, ci și folosirea bandei adezive pentru fiecare loc pe unde se poate strecura chiar și cea mai mică rază de soare.

Mariah Carey are om care îi ține băutura, iar Lady Gaga trebuie să fie îmbrățișată noaptea

Iar dacă aceste exemple nu v-au convins, vă spunem că Mariah Carey nu vrea să miște niciun deget, că doar este o divă prin excelență, iar această imagine trebuie menținută zi de zi. Tocmai de aceea, artista a angajat o persoană care  să se deplaseze alături de ea peste tot, cu un scop cât se poate de precis: să-i care băutura.

Dezvăluirea a venit din partea antrenorului său vocal, care a precizat că persoana respectivă are mereu la îndemână un pai, astfel încât Mariah să nu-şi şteargă rujul. „Există o femeie care-i ţine băutura şi paiul. Zboară cu ea prin toată lumea şi numai asta face”, a divulgat Carrie Grant.

Și Lady Gaga se numără printre vedetele care nu doar că nu pot scăpa de anumite capricii ciudate, dar sunt dispuse să arunce cu sume uriașe de bani pentru a le satisface. În 2013, cântăreața a fost dată în judecată de Jennifer O’Neill, asistenta sa personală, pe motiv că a obligat-o să petreacă foarte mult timp peste program.

Mai mult de-atât, aceasta a făcut publice nenumărate pretenții aberante pe care șefa le-a avut de la ea pe toată perioada colaborării. Una dintre ele era să doarmă împreună în pat, pentru că vedetei îi place ca cineva să o țină strâns în brațe pe timpul nopții.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×