Oana Lis și-a speriat fanii, după ce a anunțat că este în carantină! Vestea a venit pe o rețea de socializare

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/02/2020, 19:41
Oana Lis și-a speriat fanii, după ce a anunțat că este în carantină! Vestea a venit pe o rețea de socializare
Oana Lis și-a speriat fanii, după ce a anunțat că este în carantină!. Sursa foto: evz.ro

Oana Lis și-a speriat prietenii virtuali, după ce a postat un mesaj halucinant pe o rețea de socializare. Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a scris că se află în carantină! Prietenii săi s-au panicat inițial, dar după aceea au văzut că blondina are chef de glume.

Oana Lis și-a speriat fanii, după ce a anunțat că este în carantină!

Oana Lis a atașat și o fotografie din care se vedea că soția lui Viorel Lis era în carantină într-un…restaurant de fițe din Capitală. ”Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!! Revin cu detalii!!! Detalii picante!!!”, a scris soția fostului primar al Bucureștiului.

Unii au gustat gluma Oanei Lis, alții nu prea. Soția lui Viorel Lis a fost apostrofată de câțiva dintre internauți, după ce au văzut că blondina face haz de necaz. Între timp, premierul interimar al României, Ludovic Orban a cerut măsuri drastice la frontieră, pentru depistarea celor care vin din Italia.

Ludovic Orban cere măsuri aspre la vamă

Orban a solicitat polițiștilor de frontieră să verifice toate mașinile care vin din Italia, pentru a vedea dacă pasagerii vin din zonele de focare de coronavirus.

Cereţi Poliţiei de Frontieră să ceară mai ales celor care vin cu maşini personale actele din Italia pentru a identifica cu precizie dacă vin din zonele de focar sau nu. Aşa e complicat să îi bagi în izolare pe nişte oameni care vin alte zone.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat, joi, că după confirmarea primului caz de infecție cu noul coronavirus, nu este cazul ca românii să își schimbe modul de viață, să aglomereze magazinele sau să intre în panică.

Managerul Institutului „Matei Balș”, doctorul Adrian Streinu Cercel, a făcut declarații despre modul cum a contractat românul de 25 de ani temutul virus. Se pare că acesta a stat într-o hală, la trei metri de italianul care s-a plimbar prin România, apoi a fost depistat în Italia ca fiind infectat cu coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×