Viol surprins de camerele de vedere! Agresorul a luat victima în spate și a fugit cu ea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/07/2018, 11:50
Viol surprins de camerele de vedere! Agresorul a luat victima în spate și a fugit cu ea!
Violator surprins de camerele de supraveghere

Violator surprins în fapt de camerele de supraveghere! Britanicul a fost filmat de camerele instalate pe străzile din Londra, exact când își căra victima în spate.

O tânără de 18 ani a fost violată, după ce a ieșit dintr-un club, în stare avansată de ebrietate. Fata de-abia se mai ținea pe piciare, când a fost văzută de bărbat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Băieți obligați să-și violeze mamele! Raportul ONU spune că oamenii au gustat carne de om! 

Citește și Faptă odioasă, la Suceava! Violatorul care a siluit o femeie de faţă cu soţul ei, pedepsit exemplar 

Violator surprins de camerele de supraveghere

Agresorul, un bărbat de 28 de ani, însurat și angajat al celei mai mari companii de audit din lume, PricewaterhouseCooper, se afla în afara unui alt pub din centrul Londrei când a remarcat-o pe victimă în jurul orei 4 dimineața și a urmărit-o. Femeia nu se poate ține pe picioare din cauza alcoolului, cade iar agresorul încearcă să o sărute cu forța. După ce îl împinge de câteva ori pe bărbat, acesta o ia în spate și o duce pe o străduță izolată unde o violează de mai multe ori. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Închide ×