Faptă odioasă, la Suceava! Violatorul care a siluit o femeie de faţă cu soţul ei, pedepsit exemplar

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 22:16
Faptă odioasă, la Suceava! Violatorul care a siluit o femeie de faţă cu soţul ei, pedepsit exemplar

Autorii sunt patru indivizi de etnie romă din Şcheia şi Bălăceana, toţi cu antecedente penale, iar victimă este o femeie în vârstă de aproape 60 de ani, care a fost violată de cei patru, de faţă cu soţul ei. Cei doi soţi au fost şi bătuţi şi deposedaţi de bunuri, înainte de a fi abandonaţi pe un câmp.

Primul condamnat în acest dosar este Ioan Gheorghe Cuţitariu, în vârstă de 21 de ani la data comiterii faptei, care a primit o pedeapsă totală de 11 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

Cum s-a petrecut oribila faptă

În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, cei doi soţi, ambii în vârstă de 59 de ani, se aflau în faţa Primăriei Mitocu Dragomirnei, unde căutau o ocazie pentru a ajunge acasă, într-o altă localitate limitrofă Sucevei.

Lângă ei a oprit o maşină de culoare neagră, în care se aflau patru tineri. Cei doi oameni au fost luaţi pe sus şi urcaţi în maşină. Autoturismul a fost condus spre Suceava, iar la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica şoferul a luat-o în direcţia Dărmăneşti. Agresorii au intrat cu maşina pe un câmp, iar aici a urmat coşmarul vieţii pentru cei doi soţi. Din cercetări a rezultat că cei doi au fost loviţi şi ameninţaţi cu un cuţit, fiind deposedaţi de cele două telefoane mobile şi de suma de 500 de lei. Ulterior, cei patru au întreţinut pe rând acte sexuale cu femeia.

Sursă: www.monitorulsv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.