Băieți obligați să-și violeze mamele! Raportul ONU spune că oamenii au gustat carne de om!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/07/2018, 17:14
Băieți obligați să-și violeze mamele! Raportul ONU spune că oamenii au gustat carne de om!
Baietii din Congo, obligati sa-si violeze mamele

Iadul pe pământ! Așa poate fi descrisă situația din Congo, țară sfâșiată de război și foamete. Băieților li se spune că trebuie să-și violeze propriile mame, iar fetelor sunt amenințate că vor fi trimise în război pentru a ”prinde gloanțe”. Se întâmplă în Congo, iar datele au fost publicate într-un raport oficial efectuat de o echipă ONU pentru drepturile omului.

Experții au dezvăluit, de asemenea, că femeile sunt obligate să accepte nenumărate violuri sau chiar moartea în țara răvășită de război în care există și dovezi de canibalism. O echipă care investighează conflictul din regiunea Kasai din Republica Democrată Congo a precizat că suspectează toate părțile de crime de război și crime împotriva umanității.

Citește și Războiul nuclear, pericol iminent! Iran şi SUA, ameninţări fără precedent! 

Citește și Imagini de coşmar la Tribunalul de la Haga! Un criminal de război a băut otravă în faţa judecătorilor 

Băieții din Congo, obligați să-și violeze mamele. Oamenii au gustat și carne de om

Războiul a izbucnit în 2016 între trupele Kamuina Nsapu și Bana Mura și forțele armate ale Congo, FARDC. ”Unii martori au spus că au văzut oameni care au tăiat, au gătit și au mâncat carne umană, inclusiv organele genitale ale bărbaților care erau încă în viață”, se arată în raportul ONU, potrivit metro.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×