Vika Jigulina a demisionat de la Xtra Night Show: ”A fost o onoare această colaborare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/03/2020, 16:01
Vika Jigulina a demisionat de la Xtra Night Show: ”A fost o onoare această colaborare”
Vika Jigulina a demisionat de la Xtra Night Show: ”A fost o onoare această colaborare”. Sursa foto: Instagram.com

Vika Jigulina, DJ-ul care a întreținut atmosfera în emisiunea Xtra Night Show în ultimii din ani, a luat decizia de a demisiona. Anunțul a fost făcut chiar în timpul ediției de azi-noapte, 23 martie, de către prezentatorul Dan Capatos care a mărturisit că a fost o adevărată onoare această colaborare.

Echipa Xtra Night Show s-a micșorat. Vika Jigulina a demisionat

Renumitul DJ internațional Vika Jigulina, pe numele adevărat Victoria Corneva, se desparte de echipa emisiunii Xtra Night Show după o colaborare care a durat doi ani. Anunțul plecării de la Antena 1 a DJ-ului a fost făcut de Dan Capatos care a ținut să-i mulțumească cântăreței pentru că a făcut sacrificiul de a veni în fiecare noapte în emisiune.

„Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea”, a spus Dan Capatos în emisiunea de seara trecută.

Cum a început Vika Jigulina cariera de DJ

„Îi mulțumesc Vikă. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi”, a mai adăugat prezentatorul Xtra Night Show de la Antena 1.

Vedeta l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei care a stat în echipa de la Antena 1 aproximativ 6 ani. Vika Jigulina este din Republica Moldova și a ajuns în România cu aproximativ 20 de ani. Artista și-a descoperit la 14 ani pasiunea pentru muzică, iar în ziua de azi este recunoscută pe plan internațional datorită numeroasele piese pe care le-a lansat.

DJ-ul a colaborat cu nume importante din industria muzicală și chiar a câștigat un premiu Billboard împreună cu Edward Maya. Acest duo de succes are și cele mai multe vizualizări pe canalul de YouTube pentru o singură piesă – „Stereo Love” – peste 409 milioane.

„Cariera mea se împarte în două. Eu m-am născut în Republica Moldova și am absolvit acolo liceul muzical. Este prima parte a carierei mele, acolo am făcut muzică clasică.

Am câștigat multe concursuri muzicale naționale de compoziție. Aici am pus bazele muzicii, stăpânesc două instrumente pian și chitară clasică. 

În 2002, aveam 14-15 ani, am venit în România unde am urmat Școala Populară de Arte, dar mi-a venit ideea, în paralel, să cochetez un pic cu muzica. Am învățat să mixez furând meseria de la alții. Totul era tabu, totul era neclar”, a povestit Vika Jigulina despre începuturile carierei sale muzicale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×