Dan Capatos l-a făcut praf pe George Burcea. ”Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/03/2020, 11:51
Dan Capatos l-a făcut praf pe George Burcea. ”Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”
Dan Capatos l-a făcut praf pe George Burcea

Jurnalistul Dan Capatos i-a dat o replică tăioasă lui George Burcea, soțul Andreei Bălan, după ce acesta l-a menționat la rândul său într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Dan Capatos l-a făcut praf pe George Burcea

Realizatorul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1 a lăsat să se înțeleagă că nici nu îl interesează viața lui George Burcea și nici ceea ce face el. Totul legat de George Burcea este neinteresant, fiind doar soțul Andreei Bălan.

Ieri, George Burcea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a vizat toate aspectele din ultima vreme, dar a ținut să lămurească și lucrurile în ceea ce privește separarea sa de Andreea Bălan. Actorul a avut replici acide pentru toți care l-au criticat asupru, inclusiv pentru Dan Capaos. Acesta i-a dat replica în direct.

”Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”

„Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă!

Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!” , a spus Dan Capatos în emisiune.

Dan Capatos s-a făcut un real pachet de nervi, mai ales după ce a văzut că George Burcea se apără cumva de faptul că a fost surprins de polițiștii rutieri în timp c era drogat la volanul mașinii sale, care de fapt era mașina Andreei Bălan.

”Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino!

L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus moderatorul la Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×