Carmen Harra știa că ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea va avea loc: ”Nu se pot acomoda unul cu celălalt”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/03/2020, 20:05
Carmen Harra știa că ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea va avea loc: ”Nu se pot acomoda unul cu celălalt”
Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Harra a precis încă de la începutul relației cântăreței Andreea Bălan cu George Burcea că nu vor fi prea mult timp împreună pentru că sunt două persoane care au viziuni diferite despre viață. Celebra clarvăzătoare susținea în urmă cu aproximativ 4 ani că decizia despărțirii îi va aparține în totalitate artistei.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis despărțirea Andreei Bălan de soțul ei

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună 5 ani, perioadă în care au venit pe lume două fetițe, însă acum au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Pentru renumita clarvăzătoare Carmen Harra acest divorț nu este o noutate pentru că în anul 2016 a prezis despărțirea dintre cântăreață și actor.

„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat.

A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau deloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut”, a spus clarvăzătoare pentru wowbiz.ro.

Ce spunea Carmen Harra în urmă cu 4 ani despre cuplul Andreea Bălan – George Burcea

Renumita clarvăzătoare susținea la vremea respectivă că numerologic cei doi nu se potrivesc și nu vor forma prea mult timp un cuplu. Carmen Harra a mai adăugat că Andreea Bălan și George Burcea se află la poluri opuse fiind extrem de diferiți, motiv pentru care le va fi greu să reziste de-a lungul anilor și iată că așa a fost.

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă.

Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil.

E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, spunea celebra clarvăzătoare în anul 2016, potrivit sursei menționate.

La vremea respectivă Carmen Harra a mai spus că artista va avea doi copii și două căsătorii, dar își va vedea în continuare de carieră pentru că preferă să aibă o viață tumultoasă și să fie mereu în centrul atenției.

„Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje. Profesional, are un an foarte bun din iulie încolo, continuându-şi succesul. Faptul că va avea un copil nu o încurcă deloc.

De fapt, ea şi-ar dori o stabilitate şi pe plan sentimental şi ar putea să o aibă, însă preferă o viaţă tumultuoasă şi să fie mereu în centrul atenţiei. Are calităţi şi un suflet mare, dar trebuie să îşi balanseze dorinţele, câteodată duse la extrem, cu realitatea în care trăim”, a mai adăugat Carmen Harra.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×