Andreea Raicu, mesaj pentru Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea: ”Este despre puterea de a te ridica”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/03/2020, 17:15
Andreea Raicu, mesaj pentru Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea: ”Este despre puterea de a te ridica”
Andreea Raicu o felicită pe Andreea Bălan pentru puterea de a merge mai departe după separarea de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată deschis despre iminentul divorț de George Burcea prin intermediul noii sale melodii „Inimă de fier. Vedetele din lumea autohtonă printre care și Andreea Raicu au apreciat-o și felicitat-o pentru puterea de a merge mai departe indiferent de obstacolele prin care a fost nevoită să treacă. 

Andreea Raicu despre melodia Andreei Bălan „Inimă de fier”: ”O felicit”

Andreea Raicu nu a trecut cu vederea divorțul prin care trec Andreea Bălan și actorul George Burcea și a ținut să-i transmită un mesaj artistei. Frumoasa brunetă a ascultat cea mai recentă piesă a cântăreței intitulată „Inimă de fier” despre care spune că este despre „puterea de a merge mai departe”.

În plus, vedeta a ținut neapărat să o felicite pe cântăreața în vârstă de 35 de ani pentru mesajul pe care l-a transmis prin intermediul melodiei sale. „O felicit pentru mesajul noii ei piese: este despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încercă”, a scris Andreea Raicu pe contul său de Facebook în urmă cu câteva ore.

Andreea Bălan, prima declarație despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea divorțează la aproximativ 6 luni de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Situația tensionată din cuplu a început în urmă cu o lună, artista sperând până în ultima clipă că totul va reveni la normal și nu se va ajunge aici. La un an de când a născut a doua fetiță și a suferit acel stop cardiorespirator iată că frumoasa cântăreață și soțul ei își spun „Adio”.

Artista nu a dorit în ultima lună să facă nicio dezvăluire despre problemele pe care le are în relație pentru că nu-și dădea seama ce se întâmplă cu adevărat. Andreea Bălan a spus în emisiunea Xtra Night Show, unde a dat prima declarație despre divorț, că și-a dorit enorm de mult o familie și nu s-a văzut niciodată în postura de mamă singură.

„Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru”, a mărturisit vedeta.

Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea divorțează

Andreea Bălan a mărturisit că problemele în căsnicia sa au început să apară în luna decembrie și s-au amplificat și mai mult când s-au întors din vacanță, iar George Burcea și-a schimbat foarte mult comportamentul. Vedeta a precizat că nu a fost vorba de o altă femeie sau pentru că actorul i-a ascuns trecutul său, ci mai degrabă faptul că soțul ei nu a mai vrut această relație.

„După ce ne-am întors din vacanță, într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. (…) Departe gândul meu că eu m-am despărțit de George doar pentru că s-a aflat că tatăl lui e așa. Nu acesta a fost motivul. Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult.

A fost greu. Au fost mai multe certuri. Eu de fiecare dată am încercat. Uite familia, uite ce minunați suntem împreună. Noi n-am avut probleme grave. Eu cred că a contat foarte mult că a deschis o traumă singur. El nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a mai povestit jumătatea trupei Andre în emisiunea lui Dan Capatos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×