Andreea Raicu are un nou iubit! Vedeta a recunoscut: “Da, sunt îndrăgostită

Andreea Raicu are un nou iubit! Vedeta a recunoscut: “Da, sunt îndrăgostită
Andreea Raicu iubește din nou. Sursa foto: click.ro

Andreea Raicu iubește din nou. Chiar dacă preferă să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor, fosta prezentatoare TV a recunoscut recent că este îndrăgostită, fără a dezvălui, însă, identitatea celui care i-a furat inima.

Andreea Raicu a recunoscut că iubește din nou

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Raicu nu s-a sfiit să le mărturisească fanilor săi că este într-o nouă relație. Vedeta simte din nou fiorii dragostei, însă preferă să păstreze discreția în privința bărbatului din viața sa.

Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a spus Andreea Raicu în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Andreea Raicu a dezvăluit că este îndrăgostită din nou. Sursa foto: spynews.ro
Andreea Raicu a dezvăluit că este îndrăgostită din nou. Sursa foto: spynews.ro

Andreea Raicu își dorește să devină mamă

Acum că iubește din nou, pe buzele celor mai curioși dintre admiratorii săi revine întrebarea referitoare la momentul în care Andreea va deveni mamă. De altfel, fosta prezentatoare TV a mărturisit recent că își dorește foarte mult un copil, în viitorul nu foarte îndepărtat.

Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a mai spus Andreea Raicu, precizând, totodată, că a pus punct aparițiilor TV pentru a-și crea o carieră în lumea afacerilor, fără a renunța, însă, la comunicarea cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×