Andreea Bălan dă cărțile pe față! Ce spune despre despărțirea de George Burcea: „Nu mă mai simt întreagă”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
05/03/2020, 09:14
Andreea Bălan dă cărțile pe față! Ce spune despre despărțirea de George Burcea: „Nu mă mai simt întreagă”
Andreea Bălan a dezvăluit motivele despărțirii de George Burcea. Sursa foto: Facebook

După ce a recunoscut, la insistențele fanilor săi, despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a decis că este momentul să lămurească odată pentru totdeauna motivele care au determinat-o să ia această decizie radicală. Asumată și sinceră ca întotdeauna, îndrăgita artistă nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, chiar și când a venit vorba despre momentul în care a simțit că ruptura este inevitabilă.

Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase din relația cu George Burcea: „Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine”

Într-un interviu acordat recent, frumoasa blondină a găsit puterea să vorbească deschis despre separarea dureroasă de cel care este tatăl copiilor săi. Chiar dacă vorbele rostite de bărbatul iubit i-au rupt sufletul în mii de bucăți, Andreea n-a încercat nicio secundă să-l denigreze, ba dimpotrivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vă vine sau nu să credeți, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui George Burcea, asta deși actorul i-a transmis că nu mai are sentimente pentru ea. S-a întâmplat chiar în scurta vacanță pe care cei doi au petrecut-o în decembrie și, în ciuda faptului că pe moment nu a dat crezare cuvintelor partenerului, ulterior avea să-și dea seama că povestea de dragoste a luat sfârșit.

Ce spune Andreea Bălan despre despărțirea de soțul său

Dacă eu muream el putea să vândă o anumită proprietate pentru a întreține fetele. Pentru mine a fost foarte important să facem acest lucru.

Da, a existat un contract prenupțial și acesta stipulează ca dacă eu muream el putea beneficia de finațele mele, iar dacă divorțam fiecare pleca cu ce a venit. 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc.

A trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea. Ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei.

După stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o făceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță.

A fost o nuntă pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare. Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie. De o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară.

Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac. Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul.

Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut” a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×