Alexandra Ungureanu luată la rost la Bravo, ai stil! Celebrities! Maurice Munteanu despre artistă: ”Vreau să știu ce fel de celebritate ești”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/03/2020, 14:44
Alexandra Ungureanu luată la rost la Bravo, ai stil! Celebrities! Maurice Munteanu despre artistă: ”Vreau să știu ce fel de celebritate ești”
Alexandra Ungureanu, criticată aspru de Maurice Munteanu la Bravo, ai stil! Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Alexandra Ungureanu a intrat recent în competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar deja a fost aspru criticată atât de colege, cât și de membrii juriului. Maurice Munteanu și vedeta au avut un schimb de replici dure, juratul fiind de-a dreptul iritat de purtarea concurentei.

Alexandra Ungureanu și Maurice Munteanu, replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Alexandra Ungureanu a înlocuit-o pe Gina Chirilă în cadrul emisiunii de stil de la Kanal D, dar pare că nu prea a fost primită cu brațele deschise de colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cântăreața a întârziat mai bine de o oră după ce și-a amânat alarma și a fost luată la rost de celelalte concurente.

„Nu am auzit ceasul și am dormit o oră extra”, a spus artista în timpul emisiunii. Și pentru că asta nu era de ajuns ținuta concurentei nu a fost trecută cu vederea de membrii juriului care au catalogat-o pe cântăreață ca fiind bătrânicioasă și că are un stil de „mamaie”.

Maurice Munteanu, acid la adresa cântăreței Alexandra Ungureanu

Tu nu ai față de motostivuitor. Dă jos tot! TOT! Vreau să știu ce fel de celebritate ești: categoria A, B, C sau D? E foarte important să aflăm la ce categorie de celebritate se încadrează fetele.

Categoriile sunt așa: A-miez, B-mai puțin miez, C-nulă, D-inexistentă, șosetă practic. Eu fiind din categoria A, eu vreau să te raportezi la mine”, i-a spus Maurice Munteanu artistei.

Răspunsul Alexandrei Ungureanu nu s-a lăsat așteptat și a fost unul pe măsură. „Eu nu pot să mă raportez la tine, dar mă raportez la ce fac de ani de zile”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii de stil de la Kanal D.

„Ce faci de ani de zile?”, a fost întrebarea juratului „Bravo, ai stil! Celebrities!” vizibil iritat de această situație.

„Cânt și trăiesc din asta. Asta înseamnă că există suficientă lume care apreciază ceea ce fac”, a încheiat Alexandra Ungureanu schimbul de replici dintre ea și criticul de modă Maurice Munteanu.

Raluca Bădulescu, singura care a apreciat ținuta Alexandrei Ungureanu

Nici Cătălin Botezatu nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa concurentei căreia i-a transmis că are un „stil de mamaie” și că nu vrea să iasă deloc din zona ei de confort.

„Am înțeles că nu vrei să ieși din zona ta. Să știi că nu te avantajează doar acest stil de mamaie!”, i-a spus designerul Alexandrei Ungureanu.

Pe de altă parte Raluca Bădulescu a fost singura care a apreciat ținuta concurentei și ia plăcut cum a alăturat două culori: albastru și roz. „Alăturarea de culori este neașteptată și te prinde”, a fost replica juratei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×