VIDEO Un român a amenințat pasagerii de pe Aeroportul din Amsterdam cu un cuțit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 16:31
VIDEO Un român a amenințat pasagerii de pe Aeroportul din Amsterdam cu un cuțit
Un român a speriat pasagerii unui aeroport! Acesta i-a amenințat cu un cuțit!

Un român a fost arestat în Olanda după ce a amenințat pasagerii unui aeroport cu un cuțit. Bărbatul are 47 de ani și este din Haga, potrivit presei olandeze. După ce a agitat cuțitul în aer, în apropierea celor aflați în aeroportul din Amsterdam, a început să țipe că are ceva periculos în geanta pe care o avea în mână.

Mai mulți oameni ai legii s-au deplasat de urgență la fața locului, l-au dezarmat, iar mai apoi l-au încătușat. Bărbatul se află acum în arest. După panica pe care a creat-o, zona a fost evacuată, iar circulația trenului dintre aeroport și oraș a fost oprită preț de câteva ore.

Pasagerii aeroportului din Amsterdam, amenințați cu cuțitul de un român

Zona aeroportului din Amsterdam a fost evacuată după ce un român a amenințat cu un cuțit toți pasagerii. Acesta le-a dat de înțeles că are o bombă în geanta de mână pe care o avea cu el. După ce polițiștii au ajuns la locul incidentului, l-au încătușat pe bărbat și l-au dus în arest.

Imagine din timpul arestării atacatorului
Imagine din timpul arestării atacatorului

Oamenii legii au adus un câine care a mirosit geanța bărbatului, pentru a putea găsi posibile explisive, însă nu a găsit nimic. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.  ”Am văzut un militar din trupele speciale târăndu-se la pământ, cu armă în mână. Ni s-a spus că ar fi mai bine să evacuăm magazinul”, a declarat angajata unui magazin din zonă.

 „Investigaţia este în curs de desfăşurare”, potrivit purtătoarei de cuvânt Joana Helmonds, din cadrul Poliției militare din Olanda, în seara de joi, după atac, informează agenția The Associated Press.  Autoritățile au acordat o deosebită atenție asupa acestui caz, din cauza atacului terorist petrecut la Strasbourg zilele trecute, unde un bărbat a murti, iar ați 13 au fost răniți. „Ei au încercat să-l aresteze, dar el s-a întors spre poliţişti şi a început să tragă. Ei au ripostat imediat şi l-au neutralizat pe atacator.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×