Adrian Năstase, atac la Liviu Dragnea: “A introdus delictul de opinie în PSD”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 17:02
Adrian Năstase, atac la Liviu Dragnea: “A introdus delictul de opinie în PSD” GALERIE FOTO
Adrian Năstase, atac la Liviu dragnea: “A introdus delictul de opinie în PSD”

Liderul PSD a fost luat în colimatoriu de Adrian Năstase, care e nemulțumit de modul autocrat în care conduce. Fostul premier al României este de părere că Liviu Dragnea a introdus în Partidul Social Democrat delictul de opinie. El a făcut declarații acide în legătură cu acest lucru și, în același timp, a vorbit despre amnistie și grațiere.

“E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face. El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului. În loc să se facă o restrcuturare a Guvernului, s-a mers pe ideea de remaniere. Am scris: dacă veţi face remanieri, îl faceţi pe Iohannis arbitrul jocului, ceea ce s-a întâmplat. Trebuia modificat programul de guvernare. Nici Vechiul Testament nu a rămas imuabil. Venţi şi cu un mesaj pentru Europa, pentru că nu puteţi să ignoraţi complet rezoluţia de la Bruxelles. Acum, o să fie pusă rezoluţia la congelator. Un vot în Parlament era o ocazie de a face amnistie şi graţiere în interiorul partidului. Nu poţi veni să vorbeşti despre amnsitie pentru întregul popor, când nu elimini oameni în propriul partid. Trebuie făcut un efort la nivelul unui grup de înţelepţi în partid.”, a declarat Adrian Năstase pentru Adevărul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Adrian Năstase, atac la adresa lui Liviu Dragnea

Adrian Năstase e furios pe felul în care Liviu Dragnea conduce Partidul Social Democrat.

“Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui. (…). O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie.

Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui. În aceşti doi ani de guvernare, România nu a făcut o reformă a Justiţiei aşa cum trebuie, nu a fost repornită şi finalizată reforma Constituţională. Formula de regim semi-prezienţial este dăunătoare. E o maşină cu doi şoferi, cu două volane, fiecare conduce în fiecare direcţie. Iohannis spune că a aşteptat-o pe Viorica Dăncilă să se prezinte la el. Dar ce, Viorica Dăncilă e salariată la Cotroceni? E o formă de umilire. Cotroceniul nu reprezintă Mecca. (…).”, a mai afirmat fostul premier al României.

David Harris, președintele American Jewish Committee, la întâlnirea cu Liviu Dragnea

La începutul acestei săptămâni au fost făcute publice rezultatele unui sondaj al Biroului de Cercetări Sociale (BCS) în legătură cu felul în care îi privesc românii pe liderul PSD și premierul României. Informațiile s-au viralizat și au dat naștere unor noi glume despre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Închide ×