VIDEO Ștefan Bănică Jr. va fi gelos! Lavinia Pîrva, însărcinată, dansează în haine mulate

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 15:19
VIDEO Ștefan Bănică Jr. va fi gelos! Lavinia Pîrva, însărcinată, dansează în haine mulate GALERIE FOTO
VIDEO Lavinia Pîrva dansează în haine mulate, semn că sarcina nu îi pune probleme

Lavinia Pîrva se află în al doilea trimestru de sarcină, iar ea și soțul ei Ștefan Bănică Jr. urmează să devină părinți în perioada 21 mai-21 iunie. Însă, deși urmează să nască destul de curând, artista nu își neglijează cariera muzicală, iar, pe cât posibil, onorează concertele la care este chemată.

Recent, cântăreața a susținut un concert, care a inclus și mișcare scenică, pentru a aduce publicului un show complex, în care Lavinia s-a mișcat în voie, semn că bebelușul nu îi pune restricții. De altfel, ai crede că nici nu este însărcinată, dacă ai lua în calcul felul în care arată.

O postare distribuită de LAVINIA (@laviniapirvaofficial) pe

VIDEO. Lavinia Pîrva a susținut un concert îmbrăcată în haine mulate, semn că are o sarcină ușoară

Artista s-a îmbrăcat în faine mulate, cizme până la genunchi cu toc și, pentru a completa ținuta, a purtat și un accesoriu pe cap. Ea și soțul ei nu au dezvăluit încă sexul bebelușului, dar clar va fi un moment important, la fel ca cel în care Ștefan Bănică a anunțat public venirea lui pe lume. Îndrăgitul cântăreț a dat vestea cea mare într-un concert susținut la jumătatea lunii decembrie, anul trecut.

VIDEO Lavinia Pîrva, îmbrăcată în haine mulate. Cum arată soția lui Bănică Jr. însărcinată
Artista se mișcă în voie pe scenă, semn că sarcina nu îi pune deloc probleme

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte.

VIDEO Lavinia Pîrva, îmbrăcată în haine mulate. Cum arată soția lui Bănică Jr. însărcinată
Deși urmează să nască destul de curând, artista nu își neglijează cariera muzicală

Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a fost anunțul artistului.

Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu doi ani, printr-o căsătorie discretă, desfășurată în luna septembrie, în Bulgaria. De altfel, nunta lor a fost o mare surpriză și pentru invitați, care nu știau că vor asista la o nuntă, ei fiind chemați la ziua cântărețului, într-un hotel din Balcic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×