Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva, înainte de Ștefan Bănică Jr! Cântăreața a fost cuplată cu un milionar

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 17:00
Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva, înainte de Ștefan Bănică Jr! Cântăreața a fost cuplată cu un milionar GALERIE FOTO
Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva înainte de Ștefan Bănică Jr?

Lavinia Pârva, logodnica lui Ștefan Bănică Jr., a avut o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri cunoscut din Timișoara, înainte de relația pe care o are acum cu artistul. Cei doi au fost o bună vreme împreună, unii spunând că erau la câțiva pași de a consolida relația de iubire într-o căsătorie.

Artista este din Timișoara, motiv pentru care a fost ușor să-l întâlnească pe omul de afaceri. Bruneta s-a mutat în Capitală mai apoi pentru a-și face o carieră în muzică. În orașul natal era cunoscută ca fiind una dintre cele mai curtate fete. Totul s-a terminat în momentul în care a plecat în București, astfel că relația s-a finalizat și Lavini Pârva s-a concentrat pe muzică.

Lavinia Pârva, relație cu un afacerist, îneinte de Ștefan Bănică Jr!

Lavinia Pârva s-a iubit mulți ani cu un afacerist din Timișoara. Din păcate, relația de atunci s-a terminat pentru că Lavinia Pârva a decis că vrea să facă mai multe pe plan muzical. Azi, fostul iubit al Laviniei este căsătorit și are și doi copii. „Culmea, majoritatea femeilor aveau frică de el, e un tip mai dur.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva înainte de Ștefan Bănică Jr.?
Lavinia Pârva și actualul logodnic

Dar cât Lavinia a fost iubita lui, de ea nu se atingea alt barbat, și asta de frica lui. S-au iubit mult. El și-a refăcut viața, și-a întemeiat o familie. Are și copii chiar. Se ocupă cu afaceri, e cunoscut în Timișoara. Cu Lavinia a rupt legătura de când s-a căsătorit”, susțin surse din anturajul Laviniei Pârva.

Lavinia Pârva se pregătește să devină mamă!

La 43 de ani, Lavinia va deveni mamă pentru prima oară. Anunțul cel mare a fost făcut public de către Ștefan Bănciă Jr, în cadrul unui spectacol. Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.

Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus în decembrie logodnicul Laviniei Pârva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×