Cum arată Lavinia Pârva acum, în luna a cincea de sarcină! Cât e de schimbată soția lui Ștefan Bănică Jr. FOTO

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
09/02/2019, 12:04
Cum arată Lavinia Pârva acum, în luna a cincea de sarcină! Cât e de schimbată soția lui Ștefan Bănică Jr. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Pirva isi ascunde sarcina de cate ori iese din casa

Lavinia Pîrva își ascunde cum poate sarcina de ochii fanilor, chiar dacă este însărcinată în luna a cincea! Vedeta iese din casă doar îmbrăcată în haine cât mai largi, pentru a nu se vedea cum i-a modificat sarcina corpul care înainte arăta impecabil.

Cântăreața postează pe rețelele de socializare fotografii, însă doar portret. Chiar și așa, vedeta apare ușor schimbată la față. Parcă ar mai fi pus câteva kilograme, ceea ce este un lucru foarte normal, în timpul sarcinii. Soția lui Ștefan Bănică ăși vede de carieră și chiar a lansat recent o nouă melodie.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică vor deveni părinți în anul 2019

Vestea că va deveni din nou tată a fost dată chiar de Ștefan Bănică, într-un concert susținut la jumătatea lunii decembrie, anul trecut. ”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunţat atunci Ştefan Bănică.

Ștefan Bănică, relații amoroase cu mai multe vedete

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de cinci ani și și-au oficializat relația în urmă cu doi ani. Cei doi s-au căsătorit în secret, în septembrie 2017, în Bulgaria. Invitații nici nu au știut că vor asista la o nuntă, ei fiind chemați la ziua cântărețului, într-un hotel din Balcic.

Lavinia Pirva si Stefan Banica au o relatie amoroasa de cinci ani

Ștefan Bănică a avut în trecut relații amoroase cu mai multe vedete. Acesta a fost căsătorit cu jurnalista Cristina Țopescu, cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin, cu care are și o fetiță, Violeta, care a împlinit în luna decembrie vârsta de 11 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×