Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică Jr: El cedează primul

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
04/12/2018, 15:52
Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică Jr: El cedează primul GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva a povestit cum arată relația ei cu Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a vorbit în cadrul unui interviu televizat despre cum decurge relația ei cu Ștefan Bănică Jr. Cântăreața a spus că reușesc de fiecare dată să se înțeleagă, chiar și atunci când merg la cumpărături, pentru că artistul e cel care cedează primul.

Lavinia Pîrva a mai declarat că iubește foarte mult Crăciunul și că pentru ea această perioadă a anului este ca o tradiție, pe care a respectat-o cu sfințenie încă din copilărie. Părinții ei i-au insuflat atmosfera sărbătorilor de iarnă și încearcă să o reitereze an de an.

Ștefan Bănică Jr cedează, de obicei primul, la cumpărături
Ștefan Bănică Jr cedează, de obicei primul, la cumpărături

Lavinia Pîrva spune cum este la cumpărături cu Ștefan Bănică: El cedează

Odată cu debutul lunii cadourilor, shopping-ul este o activitate pe care orice cuplu ar trebui să o bifeze. Astfel că nici Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu sunt scutiți de o ”excursie” la mall. Și cum aici, de obicei, se lasă cu scântei, Lavinia a povestit ce se întâmplă la ei.

”Eu mă organizez altfel, nu las totul pe ultima sută de metri. Dacă laşi totul pe ultima sută de metri, e foarte greu… Chiar şi jucăriile de iarnă le adun din timp. La un moment dat, când le-am adunat pe toate, împodobesc. (…) Mergem şi împreună la cumpărături, el cedează primul. E mai simplu să găseşti calea de mijloc, astfel încât nici tu să stai după el, nici el după tine.”, a povestit Lavinia Pîrva, la Antena Stars.

Lavinia Pîrva spune că pentru ea Crăciunul este o perioadă specială a anului
Lavinia Pîrva spune că pentru ea Crăciunul este o perioadă specială a anului

Cum e Crăciunul pentru Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a spus că respectă în mod deosebit Crăciunul. Este un obicei din copilărie, moștenit de la părinții ei. Atmosfera și tradițiile de sărbători au un loc aparte în viața cuplului.

”Ne-am maturizat și poate simțim puțin diferit. Eu am încercat să păstrez tradiția și atmosfera pe care am trăit-o alături de părinții mie și vreau să o trăiesc și acum.”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×