Lavinia Pîrva și-a făcut de cap la plajă! ”Ți-ai pus silicoane?”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
31/08/2018, 09:35
Lavinia Pîrva și-a făcut de cap la plajă! ”Ți-ai pus silicoane?” GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva a pozat sexy în costum de baie, la plajă

Cântăreața Lavinia Pîrva a realizat un pictorial incendiar la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie roz-crem și lipsită de inhibiții. Fanii au fost în al noulea cer să o vadă așa, mai ales că artista a slăbit foarte mult în ultima perioadă și arată extraordinar de bine!

Lavinia Pîrva are o relație deosebită cu prietenii ei de pe rețelele de socializare. Zilnic realizează fotografii pe care le postează pe Facebook sau pe Instagram și apoi primește sute de like-uri și zeci de comentarii. Ce să-i faci? Asta-i viața de artist, oricât de trist ai fi, oamenii trebuie să te vadă mereu zâmbitoare și cu un tonus de invidiat, iar Lavinia nu face rabat de la asta, slavă Domnului!

Lavinia Pîrva a pozat la plajă, în costum de baie
Lavinia Pîrva a pozat la plajă, în costum de baie

Lavinia Pîrva și-a făcut de cap la plajă

După cum spuneam, Lavinia Pîrva și-a făcut de cap la plajă. Știu că mulți o vedem drept fata cuminte de la brațul lui Ștefan Bănică Jr., însă Lavinia mai are și momente în care lasă inhibițiile deoparte și arată cât de senzual știe să pozeze.

Și să nu uităm totși că Lavinia nu e chiar străină de pictorialele din revistele pentru bărbați. Cu ani în urmă, ea și fosta ei colegă de scenă de la Spicy, Doinița, au pozat fără inhibiții dar și fără haine, pentru o astfel de publicație. Așadar, nu i-a fost deloc greu Laviniei să se lase în mrejele camerei de fotografiat.

Are o relație cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o relație de câțiva ani. Mai exact, de când artistul a divorțat de Andreea Marin cu care are și o fetiță. Cei doi par să se înțeleagă de minune și, mai mult decât atât, anul trecut, ei s-au căsătorit în mare secret, în Balcic, Bulgaria. Atât de secret încît prietenii lor au aflat abia după marele eveniment.

„Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit cineva din anturajul cuplului.

Au existat zvonuri că nu e totul chiar roz

Și cum nu se poate ca lumea să nu vorbească vrute și nevrute după atâția ani de relație în care nu s-a întâmplat mai nimic scandalos între cei doi, iată că au apărut și zvonurile potrivit cărora relația lor ar scârțâi. Panică mare, oamenii îngrijorați, toți se așteptau la ce era mai rău. Numai Lavinia Pîrva a venit foarte liniștită cu lămuririle de rigoare.

”Ce ne facem cu îngrijorarea asta generală? E panică se pare, mă sună diverși indivizi, lumea <<îngrijorată>> că aș avea probleme în căsnicie. Calmați-vă, suntem foarte bine, doar foarte amuzați de <<îngrijorarea>> generală în ceea ce ne privește.” a scris Lavinia Pîrva pe Facebook, în dreptul unei imagini în care e alături de Ștefan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×