Transformare şocantă! Vă mai amintiţi de Doiniţa, ex-Spicy? Cum a ajuns să arate

Raluca Ogaru   
în Reality show
14/03/2018, 01:08
Transformare şocantă! Vă mai amintiţi de Doiniţa, ex-Spicy? Cum a ajuns să arate GALERIE FOTO

Cum arată azi Doinița Ex-Spicy: Doiniţa Veleanu a preferat să îşi găsească liniştea familială în detrimetul carierei muzicale. La acest capitol, putem spune că a surclasat-o pe fost ei colegă de trupă, Lavinia, care a fost nevoită să stea câţiva ani ”în umbra” lui Ştefan Bănică Jr, până când acesta pare să o fi luat de nevastă.

După un mariaj eşuat, Doiniţa şi-a găsi în sfârşit fericirea alături de un medic stomatolog, cu care are două fetiţe. Toţi patru locuiesc acum în Hamburg, Germania şi vin în ţară doar înm vacanţe, pentru a-şi vizita familia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum arată azi Doinița Ex-Spicy

Doiniţa, care are acum 33 de ani, a mai pus câteva kilograme, după cele două sarcini, şi-a schimbat culoarea părului şi a renunţat la ţinutele sexy şi la îndrăzneala cu care poza odinioară în revistele pentru bărbaţi. Vedeţi transformarea uluitoare, ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Închide ×