Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că soția lui, Lavinia Pîrva, este însărcinată

Victor Anghel   
în Stiri mondene
17/12/2018, 09:24
Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că soția lui, Lavinia Pîrva, este însărcinată GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că soția lui, Lavinia Pîrva, este însărcinată

Vestea că Lavinia Pîrva este însărcinată i-a surprins și i-abucurat în același timp pe mulți. Cântăreața îi va dărui soțului ei, Ștefan Bănică Jr., primul copil al cuplului. Juratul de la “X Factor” mai are doi copii din relațiile anterioare. Iar Mihaela Rădulescu, una dintre fostele soții ale artistului, a avut o primă reacție în public în ziua în care acesta a spus că va deveni iar tată.

Minunea trăită de Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior vine la niciun an de când ei și-au unit destinele în fața unui ofițer de la Starea Civilă, dar și în fața Lui Dumnezeu. Fericitele evenimente au avut loc în mare secret, iar mirii și-au invitat nuntașii la o petrecere departe de România… în Bulgaria.

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce a aflat că Ștefan Bănică va deveni tată din nou

La câteva ore bune după ce fostul ei soț a dezvăluit că va deveni tată pentru a treia oară, Mihaela Rădulescu a urcat pe o rețea de socializare un tablou în care apare partenerul ei de viață, Felix Baumgartner. Imaginea a fost însoțită de un mesaj în limba engleză, urmat de mai multe hashtag-uri: “When art meets… Felix (n.r.: Atunci când arta îl întâlnește pe… Felix)”.

Din postarea făcută pe contul ei oficial de Instagram, mulți dintre internauți au concluzionat că Mihaela Rădulescu nu este interesată de viața privată a fostului ei soț, Ștefan Bănică Junior. El și frumoasa lui soție, Lavinia Pîrva, își vor cunoaște copilul anul viitor.

Aceasta e prima postare făcută pe o rețea de socializare de Mihaela Rădulescu după ce a aflat că Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că soția lui, Lavinia Pîrva, este însărcinată

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret

Lavinia Pîrva a devenit soția lui Ştefan Bănică Junior în vara anului 2017. Cei doi s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în România, iar petrecerea a avut loc în Bulgaria. Juratul de la “X Factor” are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar din căsătoria cu Andreea Marin: fiica lui, Violeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×