Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară! Lavinia Pîrva este însărcinată! Artistul a făcut anunțul. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/12/2018, 10:42
Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară! Lavinia Pîrva este însărcinată! Artistul a făcut anunțul. VIDEO GALERIE FOTO
Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară! Anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert, în acest weekend. Emoționat, artistul a mărturisit publicului că așteaptă cu nerăbdare noua fericire în viața lui.

De altfel, seara specială nu a fost dedicată numai membrului nou al familiei, ci și Violetei, fiica sa și a Andreei Marin. Celebrul cântăreț i-a făcut și fiicei sale o declarație, dat fiind faptul că era ziua ei de naștere.

Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară!

Iar după ce și-a sărbătorit fiica, a anunțat cu bucurie că va deveni tatăl a trei copii. ”Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani”, și-a început Ștefan Bănică declarația.

Ulterior, acesta a mărturisit că Moș Crăciun a venit aseară cu marea surpriză, cea de a fi din nou tată. ” Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a încheiat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică: ”Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară”

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, în compania celor mai apropiați prieteni, iar totul s-a petrecut într-o mare armonie.  „Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi.

Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară! Lavinia Parva este însărcinată! Artistul a făcut anunțul. VIDEO
Anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe scena Sălii Palatului

Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar”, a declarat Lavinia, la acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×