Concertul Iulianei Beregoi de la Sala Palatului, oprit! Părinții au fost revoltați. Ce s-a întâmplat

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/11/2018, 17:53
Concertul Iulianei Beregoi de la Sala Palatului, oprit! Părinții au fost revoltați. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Iuliana Beregoi, probleme tehice la concertul de la Sala Palatului și discuții cu părinții!

Concertul Iulianei Beregoi, mult așteptat de copii, a avut parte de câteva incidente! Astăzi, 30 noiembrie,  evenimentele nu s-au derulat exact așa cum spera Iuliana Beregoi. „Vei avea parte de un super concert sustinut de Iuliana si invitatii sai speciali. Vei fi primul care vede imagini exclusive din ,,LARA“ filmul pentru cinema inainte de lansarea oficiala.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei avea parte de multe surprize. Si fiindca se apropie luna cadourilor, Iuliana te invita sa participi la cea mai mare strangere de hainute si jucarii ce vor fi donate de Craciun copiilor mai putin norocosi. Daca ai o hainuta dau o jucarie pe care nu o mai folosesti adu-o cu tine. Haideti sa aratam ca generatia Z stie sa daruiasca, pe 30 noiembrie la Sala Palatului.”

Concertul Iulianei Beregoi de la Sala Palatului nu a avut loc!

Proiectul Lara, singura producție cinematografică pentru copii a fost cauza discuțiilor părinților. Chiar Iuliana era rolul principal în filmulețe, alături de Vlad Baba, Lora, Erica Moldovan, Alina Eremia, Dima Trofim și Daniela Nane. Iuliana Beregoi, cea care a umplut întreaga Sala Palatului, a primit o lovitură dură. Iuliana Beregoi, show la spectacole

Iuliana Beregoi, show la spectacoleDin păcate, se pare că filmul  care credea fata că îi va bucura și îi va surprinde pe copii, i-a făcut pe părinții aflați în  sală să oprească spectacolul.

Iuliana Beregoi, una din cele mai tinere și îndrăgite artiste
Iuliana Beregoi, una din cele mai tinere și îndrăgite artiste

Aceștia s-au plâns că imaginile derulate înaintea pieselor ce urma să le cânte nu sunt potrivite vârstelor celor mici aflați acolo.  Din  fericire,  ziua nu a trecut în zadar, inițiativa bună de a dărui a fost dusă până la bun sfârșit.

Iuliana Beregoi
Iuliana Beregoi

Oamenii veniți la spectacolul care a fost anulat au ajutat la zâmbetul unui copil, prin jucăriile și hainele aduse.

Lumini stinse la concertul Iulianei Beregoi, din cauza unor probleme tehnice.
Lumini stinse la concertul Iulianei Beregoi, din cauza unor probleme tehnice.

Din  nefericire, norocul nu a stat de partea tinerei artiste, la un moment dat s-au stins lumi nile din cauza unor probleme tehnice. Copiii au continuat să cânte cu aceasta și nu s-au sperat deloc de neregurile apărute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×