Lavinia Pârva, de nerecunoscut! Sarcina a schimbat-o radical pe soția lui Ștefan Bănică Jr.

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 09:55
Lavinia Pârva, de nerecunoscut! Sarcina a schimbat-o radical pe soția lui Ștefan Bănică Jr. GALERIE FOTO
Lavinia Pârva, schimare radicală în urma sarcinii!

Lavinia Pârva s-a schimbat foarte mult datorită sarcinii! Aceasta va deveni mamă petru prima oară, veste care a șocat fanii cuplului, aceasta venind după mulți ani de relație. Ștefan Bănică a anunțat într-un concert, pentru prima oară, că va fi din nou tată. „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește.

Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară’.

Lavinia Pârva, schimbare radicală datorită sarcinii!

Sarcină Pârva, schimbare mare în urma sarcinii
Sarcină Pârva, schimbare mare în urma sarcinii

Lavinia Pârva a fost surprinsă cu o burtică generoasă. Fotoreporterii Click! au fotografiat-o pe viitoarea mămică îmbrăcată lejer, ieșind din mașina ei. Frumoasa brunetă are acum 5 luni de sarcină și spune că se simte foarte bine. ”Mă simt foarte bine, nu am greţuri. Acum mă aflu la studio”, a spus artista pentru Click! Cuplul este gata să să întâmpine primul copil, iar fanii sunt alături de ei la orice pas. ”Felicitări pentru bebe! Sarcină ușoară!”, ”Felicitari! Sarcina usoara!?????”, ”Sarcina ușoară, Lavinia! Sărbători fericite!”, ”Sarcina ușoară ???!” 

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, părinți pentru prima oară!

Relația celor doi artiști a fost extrem de discretă, mereu ascunsă de ochii curoșilor, până la anunțarea venirii pe lume a primului copil. Aceștia au fost des întrebați de un posibil bebeluș, însă nu a fost să fie, până anul acesta. „Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.

Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc’, a spus Lavinia Pârva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×