Ce transformare! Cum s-a afișat Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni! Galerie FOTO

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
02/02/2019, 17:24
Ce transformare! Cum s-a afișat Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni! Galerie FOTO GALERIE FOTO
Ce transformare! Cum s-a afișat Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni! Galerie FOTO

Pentru prima oară se vede ce transformare uimitoare s-a produs cu Lavinia Pârva. Vedeta este însărcinată în 5 luni și s-a afișat la un centru comercial unde și-a făcut cumpărăturile. Burtica graviduței a prins contur astfel că acum la 5 luni de sarcină se vede perfect ! Mai multe imagini cu schimbarea Laviniei Pârva puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus!

”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”,  își anunţa Ştefan Bănică, noul rol de tătic pe data de 15 decembrie, la ultimul concert din 2018.

Ce transformare! Cum arată Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni! Galerie FOTO

Cun s-a transformat Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni! Vedeta a ieșit alături de o prietenă la cumpărături. Burtica graviduței a prins contur, soția lui Ștefan Bănică atrăgând toate privirile la ieșirea sa. Pentru prima dată în ipostaza de a deveni mămică, Lavinia Pârva este extrem de activă. Ea este în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are probleme. Lavinia vizitează saloanele de înfrumuseţare şi își face cumpărăturile la mall alături de prietene.

Lavinia Pârva, însărcinată în 5 luni!

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, în urmă cu doi ani. Cei doi sunt împreună de 7 ani, iar acum soția artistului așteaptă primul copil. Ștefa Bănică jr. mai are doi copii, Radu din relaţia cu Camelia Constantinescu și Violeta, care s-a născut din iubirea artistului cu Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×