Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/01/2019, 20:01
Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire GALERIE FOTO
Sarcina Laviniei Pirva o umple de pofte culinare pe vedeta

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică vor deveni în viitorul apropiat părinți. Zilele aceestea, cei doi petrec în liniște într-o vacanță de lux, ultima în 2, unde viitoarea mămică profită de soare și plajă. Pentru a împărtăși frumoasele momente cu urmăritorii ei, interpreta a postat pe contul de socializare un clip în care se plimba pe plajă. Iar, cu toate că artista purta un tricou destul de larg, se putea observa cu ușurință burtica de gravidă. Fanii vedeti i-au dorit toate cele bune, i-au urat vacanță plăcută și sarcină ușoară.

Vă reamintim că Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară pe scena Sălii Palatului. Celebrul cântăreț a susținut un concert, unde a mărturisit publicului că așteaptă cu nerăbadare o bucurie în viața sa. Seara specială nu a fost dedicată numai noului membru al familiei, ci și Violetei, fetița sa și a Andreei Marin.

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, în vacanță

Artistul i-a urat și fiicei sale toate cele bune, dar fiind faptul că în acel timp era și ziua sa de naștere. ”Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani”, a spus cântărețul, pe scena Sălii Palarului.

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire
Lavinia și Sștefan Bănică se află într-o vacanță de lux, de altfel, și ultima în 2

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în anul 2016, în compania celor mai apropiați prieteni. ”Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi.

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă, în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire
Lavinia Pîrva, alături ded Ștefan Bănică

Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar”, a declarat Lavinia, la acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×