Prima imagine cu Lavinia Pîrva, după ce s-a aflat că e însărcinată cu copilul lui Ştefan Bănică! Se văd deja formele de gravidă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/12/2018, 11:36
Prima imagine cu Lavinia Pîrva, după ce s-a aflat că e însărcinată cu copilul lui Ştefan Bănică! Se văd deja formele de gravidă GALERIE FOTO
Anunțul că celebrul artist va deveni tată pentru a treia oară a fost făcut chiar de el, în locul pe care îl iubește nespus, pe scenă

După ce s-a aflat că Lavinia Pîrva este însărcinată cu copilul lui Ștefan Bănică, a apărut și prima imagine în care se pot vedea deja formele de gravidă. Anunțul că celebrul artist va deveni tată pentru a treia oară a fost făcut chiar de el, în locul pe care îl iubește nespus, pe scenă.

Artistul, aflat la Sala Palatului, susținând un concert, în acest weekend, a mărturisit că așteaptă cu mare bucurie ”surpriza de la Moș Crăciun”.

Prima imagine cu Lavnia Pîrva, după ce s-a aflat că e însărcinată cu copilul lui Ștefan Bănica

”Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.

Anunțul că celebrul artist va deveni tată pentru a treia oară a fost făcut chiar de el, în locul pe care îl iubește nespus, pe scenă
În ultima perioada artista a adoptat o vestimentație lejeră, ba chiar lărguță la aparițiile sale

Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică.

în ultima perioada artista a adoptat o vestimentație lejeră, ba chiar lărguță la aparițiile sale
Lavinia Pîrva va deveni mamă pentru prima oară

Astfel, după minunata veste, acum toți putem observa mici semne care ar da de gol sarcina Laviniei. În ultimele poze postate de aceasta, pe diferite rețele de socializare, se vede că a început să se îngrașe la față. De altfel, și în ultima perioada artista a adoptat o vestimentație lejeră, ba chiar lărguță la aparițiile sale televizate.

Ștefan Bănică: ” Moș Crăciun mi-a adus o surpriză extraordinară”

Cei doi și-au unit destinele în anul 2016, în secret, dar în mare armonie, căci aproape le-au fost doar prietenii foarte apropiați. ”Cununia regligoasă a fost facută în România. Vai, câte m-aţi făcut să spun. A forte bine la nuntă, am avut aproape pietenii apropiaţi. 

în ultima perioada artista a adoptat o vestimentație lejeră, ba chiar lărguță la aparițiile sale
După minunata veste, acum toți putem observa mici semne care ar da de gol sarcina Laviniei

Am avut şi două dimnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar”, a declarat viitoarea mămică, Lavinia Pîrva, la acea vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×