Devine in sfarsit Lavinia mamica? Cantareata a ajuns cu Banica de mana la ginecologie!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/03/2014, 08:57
Devine in sfarsit Lavinia mamica? Cantareata a ajuns cu Banica de mana la ginecologie! GALERIE FOTO

Sunt impreuna de mai bine de un an si sunt de nedespartit. Fie ca au cate un concert, repetitie, ori o sedinta foto, Lavinia si Stefan Banica sunt mereu impreuna. Ba, mai mult, artistul isi insoteste iubita chiar si la un… control ginecologic.

1

Au socat pe toata lumea atunci cand au marturisit ca sunt un cuplu si, inca de pe atunci, gurile rele s-au grabit sa nu dea nici o sansa relatiei lor. Cu toate acestea, iata ca a trecut un an de cand Stefan Banica Jr si Lavinia Parva formeaza un cuplu. Si nu unul oarecare, ci unul extrem de sudat. Cei doi artisti locuiesc impreuna de mai bine de jumatate de an si sunt de nedespartit. Lavinia il insoteste pe Stefan la concerte, repetitii, ba chiar si in studioul de inregistrari. La randul sau, artistul nu isi lasa iubita la greu, fiind alaturi de ea chiar si in cele mai intime momente.

O insoteste si la bal, si la spital!

2

Asa s-a intamplat si vineri dimineata, cand Lavinia si Stefan au intrat impreuna intr-o clinica medicala privata. Simtind-o emotionata, Banica Jr si-a tinut mai tot timpul iubita de mana, incercand sa o incurajeze. Surse medicale demne de incredere ne-au marturisit, sub protectia anonimatului, ca focoasa bruneta a mers la un control ginecologic.

3

Dupa 30 de minute petrecute in cabinet, Lavinia a iesit cu zambetul pe buze, si-a luat iubitul de mana si au plecat grabiti. Sa fi fost vorba doar de un control de rutina, fie cei doi artisti se pregatesc sa devina parinti? Raspunsul l-am aflat chiar de la cantareata, care, contactata de un reporter CANCAN.ro, a acceptat sa lamureasca situatia. Sau sa recunoasca doar o parte de adevar:

4

„Nu mi-am facut un control ginecologic. Vizita medicala a fost pentru alte probleme, dar nu as vrea sa intru in amanunte, sunt probleme personale. Da, Stefan a fost cu mine, eu consider ca acestea sunt lucruri normale, intr-un cuplu. Si, nu, nu sunt insarcinata. Ca sa clarificam lucrurile odata pentru totdeauna”, ne-a declarat ea.

5

De altfel, in ultimele luni, artista a luat cateva kilograme in greutate, asa ca gurile rele nu au ezitat sa afirme ca aceasta este insarcinata.

6

Lavinia a negat insa de fiecare data acest lucru si, in ciuda faptului ca este vizibil ca s-a ingrasat, ea sustine sus si tare ca are acelasi numai de kilograme ca si anul trecut.

Sustine ca nu are probleme cu glanda tiroida!

7

CANCAN.ro dezvaluia, in exclusivitate, faptul ca Lavinia Parva are probleme cu glanda tiroida. Surse medicale demne de incredere ne-au marturisit ca bruneta sufera de hipotiroidie, boala care, necontrolata, poate duce la probleme grave, precum ingrasarea subita, ori infertilitatea. Iubita lui Stefan Banica Jr a negat insa si de aceasta data ca ar avea asemenea probleme.

SURSA: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×