Începe să se vadă burtica de gravidă a Laviniei Pîrva! Imagini cu soția lui Ștefan Bănică

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 18:43
Începe să se vadă burtica de gravidă a Laviniei Pîrva! Imagini cu soția lui Ștefan Bănică GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzii! Cântăreaței începe să i se vadă burtica de gravidă

Lavinia Pîrva îl va face tată pentru a treia oară pe Ștefan Bănică Jr. Și, chiar dacă pe conturile de socializare artista nu împătășește prea multe fotografii în care să i se vadă și burtica de gravidă, paparazii WOWbiz.ro au surprins-o, pentru a arăta publicului cum este și în postura aceasta.  Cântăreața de muzică ușoară a fost fotografiată la cumpărături într-un centru comercial din București, unde lua diferite lucruri pentru casă. Printre acestea se aflau și două casolete cu mâncare gătită.

După ce a terminat lista de cumpărături, artista s-a îndreptat spre mașină, a descărcat coșul și a plecat spre locuință. Vă reamintim că cel care a dezvăluit lumii că Lavinia îi va dărui un copil a fost chiar Ștefan Bănică. Artistul, pe scena sălii Palatului, unde a susținut un concert, a anunțat că va fi tată pentru a treia oară.

Imagini cu Lavinia Pîrva! Începe să i se vadă burtica de gravidă

Emoționat din cale afară, artistul a spus, tot un zâmbet, că așteaptă cu nerăbdare noua fericire în viața lui. În aceeași zi era și aniversarea fiicei lui cu Andreea Marin, Violeta, căreia i-a transmis câteva cuvinte, înainte de a da marea veste. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc.

Începe să se vadă burtica de gravidă a Laviniei Pîrva! Imagini cu soția lui Ștefan Bănică
Cântăreața de muzică ușoară a fost fotografiată la cumpărături într-un centru comercial din București

Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×