Lavinia Pârva, o gravidă sexy. Cu câte kilograme s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică Junior

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 15:11
Lavinia Pârva, o gravidă sexy. Cu câte kilograme s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică Junior GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva este o gravidă sexy

Lavinia Pârva este deja în al doilea trimestru de sarcină și este o gravidă foarte sexy! Chiar dacă își ascunde cum poate burtica de ochii fanilor, a fost surprinsă de fotoreporteri la cumpărături sau în diferile alte ipostaze în care se poate observa că a luat deja în greutate.

Și, după cum este normal, viitoarea mămică a luat în greutate aproximativ 8 kilograme. Ștefan Bănică Junior și Lavinia vor deveni părinți după cinci ani de relație, de-a lungul căreia s-a speculat în nenumărate rânduri că artista poartă în pântece cel de-al treilea copil al longevivului cântăreț.

Lavinia Pârva este o gravidă sexy!

Astfel, când totul a devenit realitate, Bănică a dat vestea cea mare, într-un concert susținut la jumătatea lunii decembrie, anul trecut. „Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Lavinia Pârva, o gravidă sexy. Cu câte kilograme s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică Junior
Aflată în al doilea trimestru de sarcină, artista a luat în greutate maximum 8 kilograme, după cum este normal

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunțat îndrăgitul cântăreț.

Lavinia Pârva, o gravidă sexy. Cu câte kilograme s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică Junior
Stefan Bănică Junior și Lavinia vor deveni părinți după cinci ani de relație

Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu doi ani. Aceștia au dorit să se căsătorească în secret, în luna septembrie, anul 2017, în Bulgaria. De altfel, uluirea a fost mare și pentru invitați, căci nici nu știau că vor asista la o nuntă, ei fiind chemați la ziua cântărețului, într-un hotel din Balcic.

Bruneta a luat în greutate aproximativ 8 kilograme, după cum este normal în această etapă a sarcinii

Dar până să ajungă la nuntă și la minunata etapă prin care trece acum, cântăreața a fost surprinsă de multe ori pe la clinici în încercarea de a concepe un bebeluș. Anul trecut, în aceeași perioadă, artista făcea vizite la o clinică de fertilizare din Băneasa. Bruneta a negat la acel moment că ar urma vreun tratament, ba chiar a spus că plicul cu analize pe care îl avea în mână la ieșire ar fi aparținut altcuiva.

„Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, spunea soția lui Ștefan Bănică pentru Click!, la acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×