Cum își răsfață Ștefan Bănică Jr soția însărcinată! Lavinia Pîrva este tratată ca o regină

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/02/2019, 09:02
Cum își răsfață Ștefan Bănică Jr soția însărcinată! Lavinia Pîrva este tratată ca o regină GALERIE FOTO
Ștefan Bănică Jr își răsfață soția, care îi va aduce pe lume al treilea copil

Lavinia Pîrva are pofte de gravidă! Zilele trecute, cântăreața se pare că a avut poftă de mâncare libaneză, așa că și-a luat o prietenă și a plecat la un restaurant libanez din București. Vedeta nu a plecat până nu a primit instructajul din partea soțului său, Ștefan Bănică, după cum se poate vedea și în imaginile surprinse de fotografii Click.ro.

Acesta probabil i-a spus să meargă încet și să aibă grijă, deoarece este gravidă! În cinci luni chiar! Cu toate acestea, Lavinia Pîrva se străduiește din toate puterile să ascundă cât mai bine sarcina. Se îmbracă numai în haine foarte largi pentru a-și ascun de sarcina de ochii lumii.

Cântăreața Lavinia Pîrva continuă să-și ascundă sarcina de ochii lumii

Ştefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, va fi tătic pentru a treia oară şi, chiar dacă are experienţă, emoţiile venirii pe lume a bebeluşului rămân aceleaşi. Asta cu atât mai mult cu cât el şi soţia lui s-au chinuit ani întregi să devină părinţi. Bănică Jr a declarat, recent, într-un interviu pentru Antena Stars, că se simte liniştit şi împlinit, alături de Lavinia Pârva, cu care şi-a oficializat relaţia în 2017, după o poveste de dragoste de patru ani. Cei doi au ales să se căsătorească departe de casă, în Bulgaria! Evenimentul a fost ascuns chiar și invitaților. Ștefan Bănică și-a invitat prietenii și rudele în Bulgaria pentru a-și sărbători ziua de naștere. Cel puțin asta au știut invitații, care s-au trezit la o nuntă în Bulgaria, cea a lui Ștefan Bănică și a Laviniei Pîrva. Petrecerea a avut loc într-un hotel din stațiunea Balcic, iar lumea s-a distrat pe cinste.

Lavinia Pîrva este însărcinată în 5 luni
Lavinia Pîrva este însărcinată în 5 luni

Ștefan Bănică a avut în trecut relații amoroase cu mai multe vedete. Acesta s-a iubit cu jurnalista Cristina Țopescu, cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin, cu care are și o fetiță, Violeta, care a împlinit în luna decembrie vârsta de 11 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×